Motivul pentru care Neti Sandu refuză, de 30 de ani, să plece de la Pro TV: „De la toate posturile am primit oferte”

Motivul pentru care Neti Sandu refuză, de 30 de ani, să plece de la Pro TV. Este una dintre cele mai vechi vedete ale trustului, la fel ca Andreea Esca, nu și-a dorit niciodată să schimbe postul. Horoscopista recunoaște că a primit, de-a lungul timpului, oferte de la toate celelalte posturi TV mari, însă le-a refuzat categoric.

07 ian. 2024, 16:44
Motivul pentru care Neti Sandu refuză, de 30 de ani, să plece de la Pro TV: „De la toate posturile am primit oferte”
Neti Sandu refuză, de 30 de ani, să plece de la Pro TV

Motivul pentru care Neti Sandu refuză, de 30 de ani, să plece de la Pro TV. Vedeta a intrat în echipa Pro TV în urmă cu 27 de ani, debutând cu emisiunea „Ora 7, Bună dimineața”, însă dacă pune la socoteală și anii petrecuți la Pro FM, sunt în total 30 de ani de când muncește în acest trust. Nu ar pleca pentru nimic din lume și explică de ce a refuzat toate ofertele celorlalte posturi TV.

Motivul pentru care Neti Sandu refuză, de 30 de ani, să plece de la Pro TV

De 30 de ani sunt la Pro TV, cu tot cu Pro FM. De la toate posturile am primit oferte. Păi nu, că eu vreau să îmi fac treaba. Eu așa am ajuns aici: că mi-am făcut treaba, nu că am urmărit ceva. Eu nu am urmărit să ajung aici, eu mi-am făcut treaba și am ajuns aici. Nu, nu aveam de ce să mă duc în altă parte”, a recunoscut Neti Sandu pentru Playtech.ro.

Citește și: Neti Sandu a dezvăluit ce obiecte are mereu în geantă. „Întotdeauna, în toate gențile”

Cel mai important lucru pentru vedetă este sănătatea, ea primează. Așa că joburi se mai găsesc, nu ar face o tragedie dintr-o concediere de la Pro TV.

Dacă horoscopul spune ceva, aștept să văd cu ce vine, că variante sunt o grămadă. Totul e să nu pățesc ceva cu sănătatea. Dacă mă dau afară, se mai rezolvă. E simplu de înțeles. Eu așa gândesc. Acum, uite, suntem și cu Soarele și Mercur în Fecioară. E la ascendentul meu. Fac treaba mult mai ușor. E, acolo, cum îmi „trece’. E simplu.

Timp pentru mine e, dar numai în weekend. În timpul săptămânii îmi stă mintea numai la ce scriu, la ce am de vorbit. De asta, ies numai în weekend. Mai e problema cu trezitul ăstă care e pe pe pilot automat. Uneori, mi-e somn, alteori nu. Dar, ideea e că m-am obișnuit.

Și, în primul rând, nu am nicio vină că abia aștept să beau cafeaua. Îți dai seama că nu ai cum să ai poftă de cafea, dar în capul meu e. „Beau o cafea, ce bine!’. Mă duc să fac duș, iar, după aia, mă fardez, mă aranjez la păr. E părul meu! (râde)‘, a spus Neti Sandu pentru Click!, acum ceva timp.