Neti Sandu a dezvăluit ce obiecte are mereu în geantă. „Întotdeauna, în toate gențile”

Neti Sandu este unul dintre mai cunoscuți astrologi din România. Are 64 de ani și de 30 de ani prezintă, în fiecare dimineață, de luni până vineri, horoscopul la ProTV.

30 dec. 2023, 13:24
Neti Sandu a dezvăluit ce obiecte are mereu în geantă. „Întotdeauna, în toate gențile”

La cei 64 de ani ai săi, Neti Sandu reușește să-și ascundă vârsta cu multă pricepere și să-și păstreze eleganța cu care ne-a obișnuit ani de zile. Recent, astroloaga a dezvăluit ce are tot timpul cu ea în geantă.

Citește și Monica Tatoiu, superstiția pe care o respectă în fiecare an de Revelion. „Se pune acolo unde este esența vieții”

„Am puține lucruri, începem cu eșarfa care nu îmi lipsește, am luat-o pe asta că se potrivește cu ținuta mea, după aceea am telefonul. Aici am cheile, organizate într-un buzurar, dacă re răstoarnă geanta, sunt tot acolo. Aici am oglijoara de la sora mea din Miami. Neapărat un ruj sau două și am și card. Am și perie de păr, servețele, ochelarii de vedere pentru aproape și trei bomboane. Întotdeauna, în toate gențile. Pentru mine, nu apucăm să mâncăm mereu o inghețată, ceva, și atunci, o bomboană”, a spus Neti Sandu.

Neti Sandu și-a început cariera a revista ”Salut”, alături de George Mihăiță. „Da, la revistă, la Salut. George Mihăiță a fost invitat la Pro FM și avea emisiunea “Prieteni Pro FM Salut” un an de zile și după aceea a început Pro TV-ul”, a spus ea.

Vedeta ProTV a fost întrebată recent dacă a primit oferte și de la alte posturi tv. „De la toate posturile am primit. Păi nu, că eu vreau să îmi fac treaba. Eu așa am ajuns aici: că mi-am făcut treaba, nu că am urmărit ceva. Eu nu am urmărit să ajung aici, eu mi-am făcut treaba și am ajuns aici. Nu, nu aveam de ce să mă duc în altă parte”, a relatat Neti Sandu pentru Playtech.

Citește și Andra, adevărul despre plecarea de la Vocea României: „Nu era despre mine acolo. Nu sunt genul ăla de om. Nu vreau să trăiesc astfel de momente”