Motivul pentru care Nicolae Guţă a dispărut din showbiz. S-a pocăit şi cântă doar în biserică

Motivul pentru care Nicolae Guţă a dispărut din showbiz. Unul dintre cei mai ascultaţi cântăreţi de manele pare să fi lăsat în urmă acest stil de viață şi se axează mai mult pe credinţă, slujindu-l pe Dumnezeu.

19 apr. 2022, 16:36
Motivul pentru care Nicolae Guţă a dispărut din showbiz. S-a pocăit şi cântă doar în biserică
Motivul pentru care Nicolae Guţă a dispărut din showbiz

Motivul pentru care Nicolae Guţă a dispărut din showbiz. Mai întâi au apărut zvonuri precum că manelistul ar fi luat calea bisericii, însă fiica lui, Nicoleta, l-a dat de gol. Vedeta a postat recent pe Internet imagini de la ziua de naștere a tatălui ei, care s-ar fi pocăit.

Motivul pentru care Nicolae Guţă a dispărut din showbiz

Atunci când vorbim de Dumnezeu, nu există bariere, nu există limite și nu există funcții. Sunt nepregătit cu melodii despre Domnul, dar cântăm amândoi două strofe, pentru că nu sunt pregătit încă, pentru mine și pentru voi, pentru familia mea, mă refer la frații mei și surorile mele”, a spus Nicolae Guță imediat după ce a luat calea credinței.

Citeşte şi: Fostele iubite ale lui Nicolae Guţă, bătaie mare pe inima manelistului. Sorina şi Narcisa, schimb de replici neaşteptat: „Stai cuminte că Guţă e al meu. Când te prind, te fac tocană”

Ce meserie avea Nicolae Guţă, înainte să devină cântăreţ de manele

Chiar dacă acum se bucură de un real succes pe piaţa muzicală de manele, dar şi de câştiguri financiare spectaculoase, când era adolescent, Guţă a fost nevoit să lucreze la munca de jos pentru a putea să îşi întreţină familia, la aproape 16 ani avea deja primul copil, pe Nicoleta.

Când Mariana, soţia mea, mi-a zis că a născut fată, i-am zis să rămână la spital, să nu mai vină acasă. Eram dilău, pus pe scandal. Nu voiam să mă duc să o înregistrez şi nici nu am înregistrat-o. A trecut un an şi ceva, când s-a descoperit că pe certificatul de naştere era trecut numele mamei, iar la tată era tras o linie.

La scurt timp, m-am angajat la CFR, ca zilier. Era primul mei loc de muncă. Am muncit foarte mult acolo, strângeam cu lopata, cu furca. De la Petroşani până la Craiova ştiu fiecare centimetru de cale ferată. Făcusem băşici la mâini. Acolo am lucrat vreo doi ani.

Primii mei bani au fost 700 de lei, era avansul. Pe lună, luam în total cam 1400 de lei”, a dezvăluit Nicolae Guţă.