Motivul pentru care o chelneriță a fost lăsată fără bacșiș: „Părea rușinată când ne-am despărțit. Nu apreciez că am fost numită hoață”

O tânără de 30 de ani din SUA a relatat că a redus un „bacșiș generos” lăsat unei chelnerițe în urma unui incident nepoliticos petrecut la restaurant.

26 ian. 2024, 22:32
Motivul pentru care o chelneriță a fost lăsată fără bacșiș: „Părea rușinată când ne-am despărțit. Nu apreciez că am fost numită hoață”
Cum a rămas o chelneriță fără bacșiș

Femeia a scris pe Reddit că ea și soțul ei „se descurcă destul de bine” și că le place să ajute pe alții „când este posibil”. Tânăra a povestit că a lăsat 200 de dolari în numerar pe masă, pentru o notă de plată de doar 46 de dolari, adică lăsase un bacșiș uriaș de 154 de dolari, potrivit New York Post.

Femeia a spus despre chelneriță că era o „domnișoară drăguță”, în jur de 20 de ani, care i-ar fi depășit așteptările.

Citește și: Ce români lasă bacşiş boieresc. Angajații care lucrează în localuri ajung să câștige și 200-300 de lei în plus la salariu

„Am lăsat banii pe masă după ce a venit nota și, neavând nevoie de rest, ne-am ridicat și am plecat”, a povestit clienta.

„Chelnerița a alergat după noi la ușă și a cerut destul de supărată să plătim și că nu putem pleca pur și simplu fără să achităm nota. Am întrebat-o dacă s-a uitat pe masa noastră și ea a spus că nu”, a continuat femeia.

În loc să treacă cu vederea situația a vrut să îi dea o lecție tinerei chelnerițe.

M-am întors la masa noastră cu ea, am luat cei 200 de dolari și i-am înlocuit cu 50 de dolari”, a scris clienta.

„I-am spus că aș fi apreciat dacă ar fi privit mai întâi masa sau ne-ar fi abordat cu o întrebare, în loc să presupună că fugim fără să plătim”, a adăugat ea.

Citește și: Un clujean care fost la o terasă s-a trezit cu bacșiș pe bon fără să-l ceară: „I-aș recomanda să-și ia tips din prețurile alea umflate”

Femeia a susținut apoi că „banii erau clar vizibili pe masă și restaurantul nu era ocupat”.

„Părea rușinată când ne-am despărțit”, a scris femeia, adăugând că soțul ei nu a fost de acord cu retragerea bacșișului.

„Cred că ar fi putut gestiona mai bine întreaga situație și nu apreciez că am fost numită hoață”, a explicat clienta dezamăgită.