Motivul pentru care Oana Roman vinde vila din Tunari: „Am patru femei la curățenie și nu fac față”

Motivul pentru care Oana Roman vinde vila din Tunari. În 2019, fiica lui Petre Roman a luat decizia de a se muta de la bloc, mai ales că atunci erau patru persoane în casă: ea, Marius Elisei, fiica lor, Isabela și mama ei, Mioara Roman.

16 mart. 2023, 09:12
Motivul pentru care Oana Roman vinde vila din Tunari: „Am patru femei la curățenie și nu fac față”
Motivul pentru care Oana Roman vinde vila din Tunari

Motivul pentru care Oana Roman vinde vila din Tunari. Și-a cumpărat casa visurilor, așa cum o numea pe atunci, a renovat-o, apoi a băgat alți bani în amenajări și mobilă. Între timp, din peisaj au dispărut, pe rând, Mioara Roman, care a fost dusă la centrul de recuperare de lux din Snagov, și acum și Marius Elisei, care a plecat pentru a doua oară de acasă. Oana a rămas cu fiica ei în vila care este imensă pentru două persoane.

Citește și: Oana Roman nu vrea să o ierte pe sora ei, Catinca: „Am tăcut din respect pentru mama și pentru sănătatea ei”

Motivul pentru care Oana Roman vinde vila din Tunari

Este evident că, în momentul acesta, sunt doar eu cu Isa într-o casă foarte mare, de 300 mp2 și 1000 de metri de teren. Evident că e mult prea mult decât ce avem noi două nevoie!

Mă gândesc la varianta s-o vând. Ori o să o închiriez și mă mut eu într-una mai mică. Ori, la un moment dat o s-o vând și o să-mi iau două mai mici! Vom vedea, dar nu e ceva pentru mâine dimineață!”,a declarat Oana Roman, pentru Click.ro.

Oana se descurcă greu și când vine vorba de curățenie, de aceea a și angajat o firmă pentru a-i da o mână de ajutor. „Cu facturile a fost ok cumva, pentru că vila e foarte bine construită, e foarte bine izolată, nu pierde căldură. Nu am consumat foarte mult. Facturile nu pot să spun că m-au dat peste cap.

Doar că e vorba de spațiu, gândește-te cum e numai să faci curat într-o astfel de casă! Am angajat o firmă care vine să-mi facă curățenie generală. Păi, au venit patru femei și nu le-a ajuns o zi!”a mai spus fiica lui Petre Roman.

Vedeta cere jumătate de milion de euro pe imobil

Oana Roman a pus un anunț de vânzare pe internet, în toamna anului trecut. Dacă prețul de achiziționare în 2019 era de 160.000 de euro, acum este de trei ori mai mare, ajungând la 480.000 de euro. Această creștere se datorează investițiilor pe care vedeta le-a făcut în amenajarea locuinței.

Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari, la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1.000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019”, a scris Oana Roman.

Prețul de închiriere al imobilului este de 2.500 de euro pe lună. „Închiriere-pretanil școală, grădiniță, birou sau rezidențial. 2.500 de euro pe lună”.