Oana Roman nu vrea să o ierte pe sora ei, Catinca: „Am tăcut din respect pentru mama și pentru sănătatea ei”

Oana Roman nu vrea să o ierte pe sora ei, Catinca. Vedeta a ieșit din nou la atac, după ce declarase că sora ei nu prea i-ar păsa de mama lor, Mioara, aflată într-un centru de îngrijire pentru bătrâni. Fosta nevastă a lui Petre Roman a fost diagnosticată inițial cu Parkinson.

12 mart. 2023, 15:43
Oana Roman nu vrea să o ierte pe sora ei, Catinca: „Am tăcut din respect pentru mama și pentru sănătatea ei”
Oana Roman nu vrea să o ierte pe sora ei, Catinca

Oana Roman nu vrea să o ierte pe sora ei, Catinca. În tot acest timp, cele două surori au încercat să facă tot posibilul pentru ca mama lor să fie bine. Potrivit declarațiilor făcute de fosta nevastă a lui Marius Elisei, Catinca nu s-ar mai implica la fel de mult, refuzând să o caute pe mama ei.

Citeşte şi: Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei. Primele imagini cu soțul vedetei acasă, în Tunari

Oana Roman nu vrea să o ierte pe sora ei, Catinca

Citez ‘Nu am fost la maică mea de un an. Pentru că, sinceră să fiu, nu am de ce. Da. Nu am de ce la ce s-a întâmplat. Pot să-mi pun picioarele în spate liniștită’.

Nu știu ce consideră ea că s-a întâmplat. În afară de faptul că mama s-a luptat pentru ea și pentru noi toată viața ei. Deci eu nu vorbesc fără probe. Nu mint și nu mă fofilez.

Și nu voi mai permite nimănui niciodată să-mi pună la îndoială afirmațiile, pentru că eu pentru tot am probe și adevărul de partea mea.

Și cu asta am încheiat. Am și înregistrarea audio. Am tăcut din respect pentru mama și pentru sănătatea ei. Dar gata. M-am săturat de minciuni. Nu mai salvez aparențele nimănui”, a declarat Oana Roman de curând pentru Wowbiz.ro.