Motivul pentru care Otilia Bilionera a fost părăsită de fostul iubit: „Luam pastile și dormeam câte două zile”

Motivul pentru care Otilia Bilionera a fost părăsită de fostul iubit. Cântăreaţa nu prea a avut noroc în dragoste, însă nu îşi pierde speranţa că va întâlni persoana alături de care va îmbătrâni. Acum, se iubeşte cu un bărbat turc şi este foarte fericită de cum evoluează relaţia.

17 sept. 2022, 10:10
Motivul pentru care Otilia Bilionera a fost părăsită de fostul iubit: „Luam pastile și dormeam câte două zile”
Motivul pentru care Otilia Bilionera a fost părăsită de fostul iubit

Motivul pentru care Otilia Bilionera a fost părăsită de fostul iubit. Vedeta a trăit o poveste de dragoste alături de turcul Sinan Akcil, însă la un momentdat relația nu a mai funcționat. În cadrul unui podcast, cântăreața a explicat unde s-a produs ruptura.

Citeşte şi: Cel mai mare bacşiş pe care l-a lăsat Otilia Bilionera. Nu te-ai fi aşteptat la suma asta: „Sunt foarte calculată”

Motivul pentru care Otilia Bilionera a fost părăsită de fostul iubit

Totul a început de când și-a pus implanturi mamare, sau mai bine zis de la anestezia generală pe care a fost nevoită să o facă. Vedeta susține că în urma acesteia corpul ei a fost slăbit vizibil, fapt care a afectat-o și la nivel psihic.

Otilia Bilionera a spus că bărbatul a avut la început grijă de ea, fiind cel care o ducea la spital. Însă starea ei nu se ameliora, iar, în cele din urmă, turcul a decis să pună punct relației.

Am avut o operație, o hemoragie internă. Am avut un chist, care s-a spart, chiar de ziua mea. El m-a dus la spital, era obișnuit cu mine, eram o fire mai bolnăvicioasă… mereu mergeam la spital.

La numai o luna după această intervenție chirurgicală, mi-am pus implanturi mamare, era cea de-a doua anestezie generală, corpul meu era foarte slăbit! Atunci am intrat într-o depresie.

Făceam atacuri de panică, eram tot timpul supărată, el a început să se sature ca eu să fiu mereu bolnavă, să am mereu nevoie de ajutor. Luam uneori pastile și dormeam câte două zile … Atunci s-a produs o ruptură între noi!”, a mărturisit Otilia Bilionera, în cadrul unui podcast pe YouTube.

Acum, artista are o relație cu un alt turc. Acesta i-a făcut dovada dragostei lui prin faptul că și-a tatuat numele ei pe corp, la doar câteva zile de la începerea poveștii de iubire. Drept urmare, Otilia Bilionera nu exclude posibilitatea ca pe viitor să se mute în Turcia, mai ales dacă noua ei relație funcționează bine.