Otilia Bilionera are un nou iubit. Cine este bărbatul care i-a furat inima: „S-a îndrăgostit foarte mult de mine”

Otilia Bilionera are un nou iubit. Deşi are multe calităţi, şi nu doar fizice, artista nu are deloc noroc, nici în dragoste, nici în carieră. Însă, nu îşi pierde speranţa că soarele va răsări şi pe strada ei.

14 sept. 2022, 09:47

Otilia Bilionera are un nou iubit. Deși nu i-a fost deloc ușor să renunțe la cel alături de care s-a căsătorit într-o moschee, cântăreaţa iubește din nou. Artista a mărturisit că este într-o relație cu un bărbat din Turcia, despre care a ținut să menționeze că este mai mic, ca vârstă, decât ea.

Otilia Bilionera are un nou iubit

Otilia Bilionera primește dovezi clare de iubire din partea noului ei iubit, asta pentru că bărbatul și-a tatuat numele ei pe mână încă din primele zile de relație. Pentru că i-a demonstrat că sentimentele lui sunt reale, artista ia în calcul ideea de a se muta în Turcia, în cazul în care totul funcționează bine între ei.

Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. (…) E turc. (…) Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu? Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic (n.r de vârstă). (…) Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă”, a mărturisit Otilia Bilionera, în cadrul unui Podcast postat pe YouTube.

Citeşte şi: Otilia Bilionera este lefteră. Artista se judecă cu fostul impresar pentru sute de mii de euro: „N-am nimic. Eu stau în chirie”

Cel mai mare bacşiş pe care l-a lăsat Otilia Bilionera

Vedeta a fost întrebată la un eveniment monden care a fost cea mai mare notă de plată pe care a plătit-o, iar ea a spus că nu își amintește. Totuși, a recunoscut că lasă bacșiș și chiar unul generos. La un moment dat, i-a lăsat unui bodyguard 100 de euro.

Nu știu. Plătită pe mine nu știu și nici pe ce, nu cheltui prea mulți bani, sincer. Sunt foarte calculată și nu m-am gândit niciodată la asta. Poate că niciodată nu am ținut cont la astfel de lucruri, dar las bacșiș. Cel mai mult am lăsat 100 de euro la un bodyguard odată, asta a fost”, a spus Otilia Bilionera.