Motivul pentru care Petre Roman nu s-a căsătorit cu Zoe Ceauşescu: „Am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat”

Motivul pentru care Petre Roman nu s-a căsătorit cu Zoe Ceauşescu. Fostul premier în vârstă de 76 de ani a fost căsătorit cu Mioara Roman timp de trei decenii. Acum, este însurat cu Sivia Chifiriuc și au un fiu împreună.

12 sept. 2022, 14:08
Motivul pentru care Petre Roman nu s-a căsătorit cu Zoe Ceauşescu: „Am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat”
Motivul pentru care Petre Roman nu s-a căsătorit cu Zoe Ceauşescu

Motivul pentru care Petre Roman nu s-a căsătorit cu Zoe Ceauşescu. Puțini știu că fostul premier al României a fost la un pas să se căsătorească cu fiica lui Nicolae Ceaușescu, Zoe. Recent, în cadrul unei emisiuni de televiziune, a vorbit despre relația pe care a avut cu Zoe, dar și despre faptul că povestea lor de dragoste a rămas la stadiul de idilă pentru că fosta primă doamnă a țării s-a opus vehement relației.

Motivul pentru care Petre Roman nu s-a căsătorit cu Zoe Ceauşescu

Petre Roman a cunoscut-o pe Zoe Ceaușescu în anul 1972. Acesta și-a dorit mai mult decât o idilă cu Zoe Ceaușescu, doar că nu a putut trece peste voința mamei ei, așa că relația a fost stopată din fașă. „Am cunoscut-o pe Zoia în 1972, a fost un moment foarte frumos, cu parfum de idilă. Când eu am cunoscut-o, eram de un an și jumătate la Toulouse, cu o bursă de care au beneficiat și alți două sute de români. Zoia era o fată foarte bine educată, o fată frumoasă, nu-ți dădea impresia că e fata cui este.

Da, am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat, fiindcă s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu, nu știu de ce. Slavă Domnului că s-a opus!”, a dezvăluit Petre Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Citeşte şi: Prăjitura „Ochii lui Petre Roman”, desertul care i-a înnebunit pe români. Iată cum se face

Oana Roman, şocată de gestul tatălui ei

Vedeta s-a arătat extrem de dezamăgită de tatăl ei, din nou. A povestit că ultima discuţie pe care a avut-o cu el i-a demonstrat că relaţia lor nu are şanse să se îmbunătăţească, oricât de mult şi-ar dori asta.

După cum stiți relația cu tatăl meu e relativ disfuncțională de câțiva ani buni încoace, eu am făcut toate eforturile posibile pentru ca această relație să nu fie disfuncțională, dar nu am reușit. Ne vedem de două ori pe an, vorbim destul de rar, nu reușesc să îl fac să se apropie din nou de noi, am făcut în privat, în toate felurile…lucrurile merg într-o direcție din ce în ce mai rea.

Recent am avut o discuție cu el din care mi-am dat seama că practic eu cred că nu mai există nicio șansă ca relația să fie una bună, oricât de mult mi-aș dori eu asta”, a spus Oana Roman.