Motivul pentru care Petrică Mâțu Stoian și Bianca Drăgușanu au luat masa împreună. „Aici era frumoasă” VIDEO

Petrică Mâțu Stoian și Bianca Drăgușanu s-au întâlnit cu ani în urmă, la o emisiune, unde cei doi au luat masa împreună, alături de vedete precum Ileana Ciuculete sau CRBL.

17 dec. 2021, 15:15

Petrică Mâțu Stoian s-a stins fulgerător la vârsta de 61 de ani, iar fanii și colegii de breaslă au fost extrem de îndurerați de pierderea maestrului.

Vestea trecerii în neființă a marelui artist a generat apariția mai multor clipuri cu îndrăgitul Mâțu Stoian, iar printre acestea este și o ediție a emisiunii culinare „Buni de cinste”.

Mesajele primite de Niculina Stoican, după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Val de critici din partea fanilor regretatului artist. Ce i-au reproșat aceștia

La una dintre edițiile emisiunii au participat maestrul Petrică Mâțu Stoian, artista Ileana Ciuculete, CRBL și nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Concurenții trebuiau să deguste câteva mâncăruri asiatice și să ghicească atât ingredientele, cât și prețul preparatelor.

Emisiunea a fost difuzată acum mai mulți ani, pe când o pandemie globală era de domeniul filmelor SF, iar Bianca Drăgușanu nu începuse seria operațiilor estetice.

În filmare îl putem vedea pe Petrică Mâțu Stoian, glumeț și jovial, așa cum a rămas în memoria tuturor celor care l-au cunoscut. Maestrul Mâțu Stoian, Ileana Ciuculete, CRBL și Bianca Drăgușanu au stat la masă și s-au bucurat de preparatele bizare. Atmosfera a fost dominată de voie bună, iar mulți fani ai lui Petrică Mâțu Stoian l-au revăzut pe marele artist pe vremea când bucura inimile cu muzica lui.

La sfârșitul emisiunii Petrică Mâțu Stoian și Ileana Ciuculete i-a încântat pe toți cu câteva melodii repertoriul lor.

Internauții au postat comentarii la clip și și-au amintit cu nostalgie de maestru, iar unii au făcut observații la adresa Biancăi Drăgușanu.

„Aici era frumoasă Bianca”, „Da, era mai frumoasă”, „Dumnezeu să-l odihnească pe cântăreții noștri de mare valoare”, „În videoclipul ăsta erau și doi interpreți! Dumnezeu să-i odihnească în pace! Ileana Ciuculete și Petrică Mîțu”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Terapia cu oxigen hiperbar, care l-a ucis pe Petrică Mâțu Stoian, a mai făcut o victimă. Medicul care l-a tratat pe regretatul artist și-a distrus plămânii cu aceeași procedură

Terapia cu oxigen hiperbar, de la clinica Nera, procedură considerată drept principala cauză a morții lui Petrică Mâțu Stoian, a mai făcut o victimă. Este vorba chiar de medicul Bogdan Matei, cel care l-a supravegheat pe regretatul artist în timpul procedurii.

Această informație a fost dezvăluită într-un comunicat al controversatei clinici Nera, din Craiova.

În comunicatul repectiv este specificat clar, că medicul Bogdan Matei a suferit o barotraumă, în urma tratamentului cu oxigen în camera hiperbară, notează SpyNews.ro.

„În total, în cadrul Clinicii Nera în anul 2021 au fost evaluați 579 de pacienți (nu toți au primit acordul medicului pentru a urma terapia cu oxigen hiperbar), din care 342 de pacienți cu probleme post-Covid. (…) Așadar, medicina hiperbară de la Clinica Nera a salvat vieți în România. (…) La Clinica Nera au fost realizate cca 4500 de sesiuni de terapie hiperbară pentru pacienți şi au avut loc doar două barotraume (din care o barotraumă a fost a medicului cu competență hiperbară). În cadrul secției de recuperare medicală au mai fost consultați 69 de pacienți şi realizate 170 de proceduri. La Clinica Nera nu a murit niciun pacient. Aducem la cunostință opiniei publice că barotraumele au o probabilitate extrem de mică (0,02%) și apar spontan în timpul sau imediat după terapie și atunci când apar nu sunt cauzatoare de deces”, se precizează în document.

Terapia cu oxigen hiperbar a mai făcut o victimă, Medicul Bogdan Matei are drept de liberă practică avizat de Ministerul Sănătății

Reprezentanții clinicii Nera au mai specificat într-un alt comunicat că doctorul Bogdan Matei are drept de liberă practică, avizat de Ministerul Sănătății.

„Medicul drd asist. univ. Bogdan Matei este medicul nostru pe terapie hiperbară pentru care deține drept de liberă practică recunoscută de Ministerul Sănătății prin absolvirea examenului de competență în medicină hiperbară. Este medic specialist psihiatru cu activitate de cercetare în biofizica medicală și biotehnologie celulară prin care promovează noi terapii în domeniul oncologic și predă în cadrul disciplinei Fiziologie din UMFCD. A susținut cursuri și examene periodice în domeniul asigurării primului ajutor de bază”, mai notează documentul.

Bombă în dosarul morţii lui Petrică Mâţu Stoian! Nu doar Clinica Nera ar fi vinovată: pe cine acuză avocatul familiei

La momentul de față nu se știe cum a fost posibil ca tocmai medicul care administrează tratamentul cu oxigen hiperbar pacienților de la clinica Nera să-și provoace o barotraumă.

Conform unor surse medicale, moartea artistului Petrică Mâțu Stoian a fost provocată de o barotraumă, pe fondul unei supradoze de anticoagulante.

După moartea fulgerătoare a artistului Petrică Mîţu Stoian, reprezentanții clinicii au postat, pe pagina de Facebook:

„Dragii noştri, vă asigurăm că terapia hiperbară şi Clinica Nera nu au fost cauza tragicului deces al maestrului Petrică Mîţu-Stoian! Regretăm şi deplângem dispariţia domniei sale! Avem convingerea că acest moment nefericit ne va întări şi adevărul (obiectiv, ştiinţific) va ieşi la lumină. Atunci, toţi aceşti “balauri cu picioare de lut” (a se citi “fake-news-uri grosiere”) se vor spulbera ca ceaţa la lumina soarelui. Iar noi, ca şi dumneavoastră, vom fi şi mai dedicaţi activităţii de recuperare a sănătăţii. Clinica Nera nu se închide! Activitatea noastră continuă cu încredere, determinare, tenacitate şi mai ales dăruire ca şi până acum. Suntem aici pentru sănătatea pacienţilor noştri”.