Motivul pentru care Ramona Bădescu nu și-a botezat fiul. Ignacio are deja trei 3 ani!

Ramona Bădescu a devenit mămică la vârsta de 51 de ani. Aceasta a născut în anul 2020, iar la trei ani distanță, micuțul Ignacio nu a fost încă botezat. Iată care este motivul pentru care vedeta a refuzat să își creștineze bebelușul.

14 apr. 2023, 19:16
Motivul pentru care Ramona Bădescu nu și-a botezat fiul. Ignacio are deja trei 3 ani!

Ramona Bădescu a devenit în 2020 mămică, la vârsta de 51 de ani. Aceasta a născut un băiețel superb și sănătos, care i-a umplut viața de multă bucurie. Totuși, s-au scurs mai bine de trei ani, iar Ignacio nu a fost încă botezat. Superba vedetă a dezvăluit care este motivul pentru care băiețelul nu a fost creștinat.

Citește și: Ramona Bădescu, mărturisiri intime despre prima dragoste: „Am fost sedusă și abandonată. Mă gândeam să mă mărit fecioară”

Ramona Bădescu locuiește de mai mulți ani în Italia, iar alături de partenerul ei Fabio Cali, a decis să organizeze o  petrecere uriașă pentru fiul lor. Aceștia nu s-au hotărât încă dacă botezul va avea loc într-o biserică catolică sau în una ortodoxă.

„N-am apucat, pentru că vreau să îl fac într-un stil important și vreau și sunt în tratative cu Fabio, pentru că nu ne-am hotărât dacă îl facem ortodox sau catolic, dacă îl facem la San Pietro sau dacă îl facem la biserica din Craiova, unde am fost botezată.Suntem în tratative, așteptăm să termine și el grădinița și în vară o să îl facem, ca să putem să ne luăm și noi o perioadă de câteva zile, ca să facem botezul așa în stil mare, ca o nuntă, să țină trei zile”, a spus Ramona Bădescu, la Antena Stars, conform spynews.ro.

Ramona Bădescu a dezvăluit mai multe și despre căsătoria ei cu Fabio Cali, pe care nu își dorește să o mai amâne.

„Chiar dacă mă simt oficial căsătorită, da, îmi place să fac acea petrecere foarte selectă și foarte rezervată, pentru că la vârsta mea nu vreau să fac petreceri mari. Vreau să mă bucur de adevărații mei prieteni alături de mine. Mi-aș dori să fac nunta pe o plajă, desculță, cu câțiva oameni”, a mai spus vedeta.

Cum s-a cunoscut Ramona Bădescu cu soțul ei

Cu ceva vreme în urmă, într-un interviu acordat pentru Unica, Ramona Bădescu a dezvăluit care a fost modul în care s-a cunoscut cu viitorul ei soț.

„Ne-am cunoscut la un eveniment și ne-am reîntâlnit întâmplător după două zile. Are un caracter puternic, e o persoană determinată, un Săgetător ca și mine și un tată minunat”, a zis vedeta, care a confirmat și atunci că urmează să se căsătorească. „Am discutat despre căsătorie, este în programul nostru”, adaugă Ramona, pentru Unica.

Fabio Cali este viitorul soț al Ramonei Bădescu. Cu mai mulți ani în urmă acesta a avut parte de o serie de experiențe traumatizante, după ce a fost acuzat de fraudă și a fost arestat preventiv. Bancherul a ajuns acum la vârsta de 53 de ani, însă la momentul respectiv acesta a fost acuzat, alături de alte 18 persoane, de tranzacții ilegale realizate prin intermediul Banca Di Roma, în anul 2005. Viitorul soț al Ramonei Bădescu a fost achitat de toate acuzațiile abia în anul 2013.

„Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați alături de alți 7 deținuți. Condițiile sanitare erau extrem de precare, toaletele erau plasate în zona de gătit, fără posibilitatea de a face un duș în fiecare zi, nici măcar vara”, a povestit Fabio Cali pentru publicația informazione.it, potrivit WowBiz.

„Au fost relații civilizate, chiar și gardienii erau destul de apropiați de deținuți pentru că sufereau și ei din cauza acelorași probleme pe care le aveau aceștia și nu aveau cum să-i ajute. Penitenciarul Regina Coeli, care este folosit de multe ori ca arest preventiv, oferă condiții extrem de grele”.

Citește și: Ramona Bădescu arată impecabil la vârsta de 54 de ani. Ce mănâncă zilnic: „Iau cu sacoşa din România, în Italia nu se găseşte”