Ramona Bădescu, mărturisiri intime despre prima dragoste: „Am fost sedusă și abandonată. Mă gândeam să mă mărit fecioară”

Ramona Bădescu a vorbit despre primul ei iubit și a dezvăluit care sunt, de fapt, bărbații care o atrag cu adevărat.

14 feb. 2023, 08:58
Ramona Bădescu, mărturisiri intime despre prima dragoste: „Am fost sedusă și abandonată. Mă gândeam să mă mărit fecioară”
Ramona Bădescu a vorbit despre primul ei iubit

Ramona Bădescu a avut primul iubit la vârsta de 13 ani, îl chema Răzvan și o făcea pe vedetă să se simtă foarte bine.

„La 13 ani și 4 luni, era cu un an mai mare, se numea Răzvan, era un băiat drăguț, înașt, cu ochelaru și avea mustăcioară. Când ne pupam mă gâdila. Eram foarte îndrăgostită de el, și el era de alta, nu de mine. Cu mine nu făcea nimic, pe vremea mă gândeam să mă mărit fecioară. Ne-am reîntâlnit când eu eram în clasa a 12-a și el la facultate, a fost primul meu iubit. Nu era un bărbat frumos, dar era foarte simpatic, mă făcea să râd”, a povestit Ramona, pentru fanatik.ro.

Ramona Bădescu spune că niciodată nu a fost atrasă doar de fizicul partenerilor, pentru ea contând mi mult comportamentul acestora.

„Mereu mi-au plăcut bărbații care m-au făcut să râd, nu am fost atrasă neapărat de frumusețea masculină. Mamei îi plăcea Alain Delon, dar eu îl adoram pe Bellmondo. Îmi plăceau bărbații puternici, mai diabolici, care să știe să fie cu adevărat bărbați”, a declarat vedeta.

Citește și: Ramona Bădescu arată impecabil la vârsta de 54 de ani. Ce mănâncă zilnic: „Iau cu sacoşa din România, în Italia nu se găseşte”

Vedeta a devenit una dintre cele mai cunoscute personalități atât în România, cât și în Italia. De-a lungul carierei a cunoscut mai multe staruri internaționale, printre care și Allain Delon, despre care s-a zvonit că a fost iubitul ei. Aceasta a dezmințit, în sfârșit, această afirmație.

„Am fost sedusă și abandonată, cum se zice. Eram atât de emoționată când l-am văzut pe Alain Delon la Veneția. Dimineața, când mă fardam, eram la machiaj, a deschis ușa și a spus: >. M-am uitat în jur, eu eram Ramona. Eram așa de uimită că îmi știa numele. Nu a vrut să meargă să mănânce la restaurant, a rămas cu noi, cu echipa. A fost foarte friendly, foarte modest.

Mă uitam la el ca la un vis. Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică. Din păcate, nu a fost nicio iubire între noi. Să fiu sinceră, mi-aș fi dorit pentru că îmi plăcea foarte mult. Nu cu toți bărbații pe care i-am plăcut am avut o iubire și nu de toți bărbații pe care i-am cunoscut m-am îndrăgostit.

Citește și: Probleme în paradis. Bianca Drăgușanu nu va purta prea curând rochia de mireasă. Motivul pentru care Gabi Bădălău ezită să facă pasul cel mare

Mie îmi plac lucrurile dificile, îmi place ca bărbatul pe care îl am în față să nu mă bage în seamă. Nu suport bărbații care vin la mine și care își spun iubirea pentru mine și care sunt emoționați că mă văd. În momentul ăla au pierdut”, a mai declarat Ramona Bădescu.