Motivul pentru care Ramona Olaru locuiește cu chirie, deși merge în vacanțe de lux. ”Strâng bani să-mi cumpăr apartament”

Nici bine nu a intrat în concediu că Ramona Olaru a și aterizat în Cappadocia, Turcia, de unde urmează să plece către alte destinații inedite. Deși a investit în ultima vreme sume exorbitante pe vacanțele sale, vedeta locuiește cu chirie, iar acum s-a aflat adevăratul motiv.

14 aug. 2023, 13:19
Motivul pentru care Ramona Olaru locuiește cu chirie, deși merge în vacanțe de lux. ”Strâng bani să-mi cumpăr apartament”
Motivul pentru care Ramona Olaru locuiește cu chirie, deși merge în vacanțe de lux.

Motivul pentru care Ramona Olaru locuiește cu chirie, deși merge în vacanțe de lux. Ramona Olaru a dezvăluit că vara aceasta nu a petrecut foarte mult timp în apartamentul în care locuiește cu chirie și asta pentru că în marea majoritate a timpului a fost plecata în vacanță.

Citește și Întâlnire de gradul zero între Ramona Olaru și fostul iubit, Cuza, la nunta lui Dani Oțil. Cum s-au afișat împreună la mai bine de doi ani de la despărțire

Motivul pentru care Ramona Olaru locuiește cu chirie, deși merge în vacanțe de lux

„Am foarte multe vacanțe, cred că stau acasă maximum 6 zile adunate, în rest sunt plecată. Am fost în Turcia, apoi stau vreo 10 zile în Mykonos, apoi Ibiza și Capri”, a declarat Ramona Olaru, pentru Unica.

Deși are foarte multe vacanțe în plan, vedeta a mărturisit că se preocupă și de achiziția unui apartament, deoarece s-a săturat să stea cu chirie.

„Încă se lucrează la lucrul acesta. Lucrurile merg foarte bine. Eu stau momentan cu chirie. Strâng bani să-mi cumpăr apartament, lucrez la lucrul ăsta, sunt pe drumul cel bun. Cred că până la finalul anului se rezolvă. Îmi doresc să fie perfect ca pentru mine”, a mai spus vedeta.

Ramona Olaru este o femeie cu o carieră de succes, dar, pe plan sentimental, a avut parte de experiențe nu foarte plăcute, care au împins-o să apeleze la psiholog.

Recent, vedeta a împlinit 34 de ani, ocazie cu care a petrecut o vacanță de vis în Saint-Tropez.

„Happy 34. Și nu degeaba! Cred că este cea mai fericită, împlinită, liniștită perioadă din viața mea până în acest moment! Pare că trăiesc exact viața pe care mi-am dorit-o mereu! Am o stare incredibil de bună încă de la începutul anului și mi se pare că ce e și mai bun stă să vină!”, a declarat vedeta, pentru viva.ro.

După ce a divorțat de fostul ei soț, Bogdan, Ramona a apărut la brațul colegului ei, Cuza, dar și această relație s-a sfârșit. Mai apoi, a fost cerută de soție de Cătălin Cazacu, alături de care își dorea și un copil, dar nici de această dată nu a funcționat. Cu toate astea, vedeta nu crede că este ghinionistă, ci că mai are lucruri de învățat.

„Nu sunt ghinionistă, încă o dată! Sunt chiar norocoasă, am o călătorie de făcut, de plătit probabil ceva și de învățat altceva. E chiar noroc tot ce se întâmplă. Mă pregătesc pentru ce e mai bun!”, a declarat Ramona Olaru.

Vedeta susține că foștii parteneri ar fi fost deranjați de felul ei de a fi și de lucrurile pe care le poate face cu atât de mult optimism.

„Da, toți au fost la un moment dat deranjați de poziția mea, de tot ce realizez, de tot ce primesc de la viață și de tot ce pot face eu cu zâmbetul pe buze. Au încercat toți să mă dărâme într-un punct, au făcut-o pe moment, dar eu nu stau mult pe jos, imediat am resurse să mă adun și să vin cu alte forțe și mai mari, și mai frumoase!”, a mai spus ea.

Citește și Cătălin Cazacu rupe tăcerea despre Ramona Olaru! Prezentatorul a desființat-o pe fosta iubită: „Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit!”