Motivul pentru care Randi nu crede în Dumnezeu: „Nu știu cine este, am nevoie de dovezi, sunt mult prea cerebral că să cred în Biblie”

Motivul pentru care Randi nu crede în Dumnezeu. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și chiar dacă multe vedete se feresc să-și exprime public părerile, Randi nu se ferește și recunoaște că nu se roagă și nici nu crede în Biblie.

24 feb. 2023, 21:29
Motivul pentru care Randi nu crede în Dumnezeu: „Nu știu cine este, am nevoie de dovezi, sunt mult prea cerebral că să cred în Biblie”
Motivul pentru care Randi nu crede în Dumnezeu

Motivul pentru care Randi nu crede în Dumnezeu. Artistul a declarat că nu crede în divinitate, pentru că îi trebuie dovezi ca să creadă că există un Dumnezeu și, mai mult decât atât, este convins că toată credința este, de fapt, o energie.

Citește și: Randi, despre acuzaţiile de evaziune fiscală: Eu sunt doar cu numele acolo

Motivul pentru care Randi nu crede în Dumnezeu

Artistul nu este de acord ca oamenii să susțină că norocul îi ajută să își îndeplinească scopurile. Randi a precizat că norocul ți-l faci cu propria mâna, muncind. „Universul e ca o oglindă și dacă ești bun vei primi lucruri bune, dacă nu, te duci la balamuc. Eu nu mă rog la Dumnezeu, nu știu cine e Dumnezeu. Am nevoie de dovezi, sunt convins că este o energie. Eu sunt un om mult prea cerebral că să cred în Biblie.

Nu cred în noroc, nu cred în aura divină. Eu cred în ceea ce îți așezi cu energia, cu mintea și cu acțiunile tale. Am muncit de la 6 ani pentru muzică. Mi-am dorit cu siguranță să fac asta și am muncit mult pentru asta. Nu a fost noroc, a fost perseverență.”, a declarat Randi, pentru Antena Stars.

Randi este singur de nouă ani

Randi, ajuns la 38 de ani, nu a mai avut o relație de nouă ani de zile, dar nici nu îl îngrijorează acest lucru. Observând că acest aspect din viața lui a fost neglijat atâta vreme, fanii săi au început să pună întrebări ca să afle de ce artistul nu s-a mai afișat cu nimeni.

Fără să se ascundă, Randi, pe numele său real Andrei Ropcea, a mărturisit că nu este într-o relație și că atunci când va fi va recunoaște fără probleme. „Nu prea știu ce înseamnă această asumare. Eu când am avut o relație, am recunoscut în orice interviu am fost întrebat, că sunt într-o relație. Pentru mine asumarea față de o femeie înseamnă să fiu implicat 100% în relație, să o includ în viața mea, alături de prietenii mei, de familie etc.”, a spus artistul.

Cântărețul nu se afișează la evenimentele cu femeile cu care e într-o relație pentru că preferă ca viața lui personală să fie ținută doar pentru el. „Nu este stilul meu să mă afișez la evenimente mondene cu femeile cu care sunt într-o relație sau să fac tam-tam în presă pe niște subiecte care ar trebui să fie intime. Prefer să îmi țin viața personală privată”, a adăugat vedeta.

Artistul a mărturisit că a fost înșelat și a înșelat, la rândul lui, când era mai tânăr și nu se gândea la urmările acestui gest. „Suntem niște păcătoși cu toții, așa că da, eu nu fac excepție. Am fost înșelat și am înșelat, însă nu cu inima împăcată și fără remușcări… Nu știam ce e iubirea atunci și acum… încă încerc să o înțeleg”, a precizat Randi.