Sânziana Negru și-a deschis restaurant în București. Cât te costă să mănânci la localul mexican

Sânziana Negru și-a deschis restaurant în București. Influencerița a inaugurat recent un local în Capitală, alături de doi parteneri de afaceri, unde sunt oferite exclusiv preparate mexicane. Toată lumea se întreabă cât de scump este meniul.

15 ian. 2024, 11:40
Sânziana Negru și-a deschis restaurant în București. Cât te costă să mănânci la localul mexican
Sânziana Negru și-a deschis restaurant în București

Sânziana Negru și-a deschis restaurant în București. Inspirată de experiența sa din America Latină, vedeta s-a implicat rapid în acest proiect de suflet alături de doi prieteni. Localuk, denumit după un cartier din Ciudad de Mexico, oferă preparate autentice mexicane, la prețuri care nu sunt, însă, pentru orice buzunar.

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au plecat în vacanță într-o destinație de poveste. Cât a plătit câștigătoarea America Express

Sânziana Negru și-a deschis restaurant în București

De exemplu, o porție de tacos este disponibilă la prețul de 65 de lei, chilli con carne costă 70 de lei, în timp ce o porție de biban este evaluată la 90 de lei, iar somonul poate fi savurat dacă scoateți din conturi suma de 110 lei. Pentru o porție de guacamole, clienții vor plăti 50 de lei, iar o garnitură de orez costă nici mai mult, nici mai puțin de 35 de lei.

Un cappuccino costă de 20 de lei, în timp ce o sticlă de apă plată de 300 de mililitri este 12 lei, iar limonada, 20 de lei. Pentru o bere, clienții vor plăti între 22 și 32 de lei, în funcție de tipul ales, în timp ce cocktailurile au prețuri care pot ajunge și la 45 de lei, potrivit Playtech.ro.

Restaurantul are o tematica mexicană, structurat pe trei etaje: etajele unu și doi găzduiesc barul și restaurantul, în timp ce etajul trei servește ca expoziție pentru obiecte de ceramică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nico (@nicogrigore)

Astăzi, împreună cu oamenii mei de suflet, am deschis un restaurant. Așa că, de astăzi vă așteptăm la Condesa Bucharest. Se fac ultimele retușuri și am emoții cât casa.

Condesa are un specific mexican, un tribut adus Americii Latine și îndrăznesc să spun că cel mai mult ceviche îl veți găsi la noi. Mâncarea este senzațională”, a povestit Sânziana Negru, pe Instagram.