Sânziana Negru are o relație serioasă cu Ștefan Floroaica, dar respinge vehement ideea căsătoriei. Care e motivul invocat de câștigătoarea America Express

Sânziana Negru este într-o relație cu Ștefan Floroaica de câteva luni și deja s-au mutat împreună. Cei doi se înțeleg de minune, se comportă deja ca o familie, chiar dacă nu sunt căsătoriți.

03 ian. 2024, 23:51
Sânziana Negru are o relație serioasă cu Ștefan Floroaica, dar respinge vehement ideea căsătoriei. Care e motivul invocat de câștigătoarea America Express

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au o relație din ce în ce mai serioasă. Cu toate acestea, câștigătoarea de la America Express nu vrea să se căsătorească, iar acum a dezvăluit și motivul.

Influencerița a mărturisit că niciodată nu s-a visat în rochie de mireasă, iar nunta nu a fost pe lista ei de priorități. Ea a mai spus că ar face acest lucru numai dacă partenerul și-ar dori neapărat acest lucru.

Citește și Oana Ioniță, mărturisiri sincere după despărțirea de partener: ”Nu îl mai simt pe băiatul meu mai aproape de mine”

„Nu mi-am dorit, nu mi-am imaginat niciodată eu pe mine la altar, în rochie albă, nu mi-am dorit treaba asta. Mi se pare o convenție, care nu mi se potrivește. Aș face-o de dragul celuilalt, dacă lui i-ar aduce liniște sau poate o bucurie că există legământul dintre noi, dar eu pentru mine nu”, a declarat Sânziana Negru, la detectorul de minciuni al lui Selly.

O altă întrebare personală primită de Sânziana a fost legată de gelozia în relație, mai ales ținând cont de faptul că el e actor și apare frecvent în ipostaze romantice alături de alte actrițe. Influencerița a mărturisit că nu poate să privească scenele respective și că știa că iubitul ei ar putea apărea în astfel de ipostaze încă de la început.

„Au scene, mai mult decât săruturi. Nu mă uit și îmi mai trimit oamenii. Eu nu aș putea. Eu am intrat în relația asta, el actor fiind. Adică nu mai poți să vii după și să spui că te-ai răzgândit”, a mai spus Sânziana Negru.

Citește și Motivul real pentru care Codin Maticiuc s-a căsătorit civil cu Ana Pandeli. Evenimentul s-a desfășurat în mare secret, doar familia și prietenii apropiați au știut