Motivul pentru care soțul Danei Roba are plasturi pe față. Bărbatul se află în spate gratiilor

Motivul pentru care soțul Danei Roba are plasturi pe față. Vedeta este, în prezent, internată în spital, acolo unde se luptă pentru viața ei, după ce bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste a mutilat-o cu un ciocan. Cei doi parteneri se află în proces de divorț.

09 iun. 2023, 14:52
Motivul pentru care soțul Danei Roba are plasturi pe față. Bărbatul se află în spate gratiilor
Motivul pentru care soțul Danei Roba are plasturi pe față

Motivul pentru care soțul Danei Roba are plasturi pe față. Daniel Baciu încearcă să pledeze nebun pentru a scăpa de închisoare și spune că îi pare rău pentru fapta comisă, dar că și-a pierdut mințile când a aflat că soția lui ar fi ieșit în oraș cu un alt bărbat.

Cu toate astea, soțul make-up artistului ar fi premeditat totul. În data de 1 iunie acesta a ieșit în oraș cu fetițele, iar descrierea pozei din mediul online dă de înțeles că cei doi erau deja despărțiți. „Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește și nu cel care doar se laudă cu ele”, a scris el.

Citește și: Imagini greu de privit. Cum a fost găsită Dana Roba de medici, după ce a fost snopită în bătaie de către soțul ei cu un ciocan

Motivul pentru care soțul Danei Roba are plasturi pe față

Bărbatul a ajuns în fața judecătorilor, iar potrivit imaginilor postate de Spynews.ro se vede că are plasturi pe față pentru că are varicelă. Și el, și una dintre fetițele lui, dar și bunica paternă suferă de această afecțiune extrem de contagioasă, care este diagnosticată în general, la copii. Așadar, cel mai probabil, bărbatul va fi băgat în carantină.

Înainte cu câteva ore să fie torturată, Dana Roba a distribuit pe rețelele de socializare un videoclip care conținea un mesaj ce părea să dea de înțeles că ea nu mai este fericită în relația de cuplu.

Am ajuns la concluzia că problemele formează caracterele, nu bibliotecile. Oamenii de caracter sunt oamenii care au trecut prin probleme, prin necazuri. Niciodată un copil ținut „Cocon” nu va fi… că-i a lui Dumnezeu, că-i al tău, copilul ăla, știți… nu va reuși să fie un om de caracter dacă tu îl ferești de frigul vieții de afară.

Numai suferința nobilează la un moment dat caracterul uman și-l crește. Pentru că Dumnezeu e mai interesat de caracterul nostru decât de confortul nostru. Dumnezeu vrea să ne meargă bine nouă vrea să fim oameni de caracter. Știți ce veți duce cu voi când veți pleca din locul acesta? Nimic. Decât sufletul și caracterul pe care le-ați avut.„, a fost unul dintre videoclipurile pe care Dana Roba le-a distribuit, pe pagina sa de Instagram, înainte să fie lovită și torturată de soțul ei.