Motivul pentru care telefonul tău se încarcă greu. Iată soluția pentru o încărcare eficientă

De multe ori se întâmplă să aștepți minute bune pentru a putea folosi telefonul rămas fără baterie. Iată soluția pentru o încărcare eficientă.

13 mart. 2023, 09:45
Motivul pentru care telefonul tău se încarcă greu. Iată soluția pentru o încărcare eficientă

Unele persoane se plâng că durează ore întregi pentru a încărca telefoanul rămas fără baterie. De cele mai multe ori, telefonul tău se încarcă lent din cauza unei deficiențe în lanțul de livrare a energiei. Rareori problema este reprezentată de setările software, scrie playtech.ro.

Citește și: Cum afli simplu dacă telefonul tău este ascultat sau urmărit. Patru detalii care îţi dau sigur verdictul

 

De multe ori un încărcător defect este motivul pentru care telefonul tău se încarcă greu

Pentru posesorii de telefoane mobile se confruntă cu probleme la încărcarea device-urilor le este recomandat, în primul rând, că schimbe încărcătorul. De cele mai multe ori, încărcătorul se defectează sau cablul de încărcare este rupt.

O altă cauză a încărcării lente a acumulatorului telefonului ține tot de încărcător, fiind posibil ca în interior să se fi strecurat o serie de impurități.

De asemenea, dacă îți permiți fă un upgrade. Cumpără-ți un telefon de nouă generație. Acestea folosesc baterii mai mari care suportă o încărcare rapidă, un încărcător mai puternic și mai rapid.

Încărcarea cu cablu durează mult mai puțin decât încărcarea prin wifi.

Citește și: Nu mai ai nevoie de card! Bancomatele de unde retragi bani cu telefonul sau cu ceasul inteligent VIDEO

 

Trucuri pentru a încărca telefonul mai repede

Cât încarci telefonul, redu luminozitatea, oprește aplicațiile care „mănâncă” multă energie sau chiar să pui telefonul pe modul avion, dacă nu ai neaparată nevoie de el în acel moment.