Motivul principal pentru care Andreea Bălan divorţează. Gestul care a umplut paharul

Ulimele evenimente din viaâa cuplului Andreea Bălan şi George Burcea îi conduc uşor pe aceştia spre drumul divorţului. Se pare că nu doar viciile bărbatului au distanţat această relaţie, ci faptul că actorul este total schimbat de când scrie cartea despre violenţa domestică. 

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 08:36
Motivul principal pentru care Andreea Bălan divorţează. Gestul care a umplut paharul

Toate aceste lucruri au umplut treptat paharul pentru Andreea, iar ea este pe cale să ia decizia de a divorţa, însă picătura care a umplu paharul a fost faptul că soţul ei pare să nu o mai iubească aşa de mult cum îi promitea la începutul poveştii lor de dragoste. 

Acum câteva zile, George a fost în emisiunea lui Cristi Brancu. Brancu l-a rugat să se uite în cameră și să îi spună Andreei că o iubește. Și George nu a putut să facă asta și s-a enervat. Ceva este oricum în neregulă și se pare că totul a apărut de când el a început să scrie la această carte pe care vrea să o scoată despre familia lui, carte în care îl deconspiră pe tatăl lui. „Tatăl lui a bătut-o pe mama lui, iar el a fost crescut de bunici, fără părinți. El tot timpul a văzut violență și stres. Automat, scriind acum această carte, i s-au deschis niște așa-zise răni din trecut”, au spus, pentru Click!, surse din apropierea familiei.

Citeşte şi: Andreea Bălan, primele reacţii despre relaţia cu soţul ei, George Burcea: „Aici nu mai e vorba de un stop cardiac”

Se pare că Andreea Bălan a aflat recent de viciile soțului ei, George Burcea, lucru care a deranjat-o extrem de mult. Andreea Bălan se confrunta deja cu niște probleme în cuplu, iar faptul că acum a ieșit la iveală că soțul ei, George Burcea, ar fi consumator de cocaină i-a pus capac.

Problemele ar fi intervenit între ei chiar din timpul vacanței petrecută cu familia în Mauritius. Andreea Bălan este însă o femeie puternică și a știut mereu ce vrea, așa că atunci când a văzut că ar exista probleme în căsnicia ei, ar fi pus piciorul în prag. Cei doi soți nu mai locuiesc împreună în vila solistei din Băneasa, sunt ca și despărțiți acum, iar Andreea Bălan încearcă să țină situația sub control și să își protejeze fetițele.