Motivul real pentru care Codin Maticiuc s-a căsătorit civil cu Ana Pandeli. Evenimentul s-a desfășurat în mare secret, doar familia și prietenii apropiați au știut

Codin Maticiuc și Ana Pandeli sunt împreună de mai mulți ani, iar recent au decis să se căsătorească civil, în mare secret. Actorul a dezvăluit care e motivul pentru care au făcut acest pas și de ce nu vrea să facă și nuntă.

03 ian. 2024, 17:19
Motivul real pentru care Codin Maticiuc s-a căsătorit civil cu Ana Pandeli. Evenimentul s-a desfășurat în mare secret, doar familia și prietenii apropiați au știut

Codin Maticiuc a spus care e adevăratul motiv pentru care s-a căsătorit civil cu Ana Pandeli, alături de care are doi copii. Doar prietenii și familia au știut de evenimentul lor.

Codin Maticiuc a ales mereu să fie discret când vine vorba de viața personală și familia lui. E împreună de mulți ani cu Ana Pandeli, au împreună doi copii și la final de 2023 au decis să facă cuninia civilă.

Citește și Cătălin Bordea a dat-o uitării pe Livia! Cine este noua iubită a comediantului, seamănă leit cu fosta

Motivul real pentru care Codin Maticiuc s-a căsătorit civil cu Ana Pandeli

„A fost ceva din niște motive practice, administrative, să nu mai mergem cu tot felul de declarații pe la granițe când ne întrebau: „Dar pe copil de ce-l cheamă așa, pe tine așa, pe ălălaltu…. Și-atunci am zis: „Bă, hai să fim cât mai mulți Maticiuci și să ne fie mai ușor!. Dacă-mi plăcea procesu, făceam procesu cu nuntă, cum se face, nu mă duceam la un birou administrativ”, a spus Codin Maticiuc pentru viva.ro.

Afaceristul a mai spus că, dacă partenera lui își va dori să fie mireasă, va face nunta pe care și-o dorește.

„Asta am zis-o mereu. Am zis-o și înainte de această mișcare administrativă pe care am făcut-o. Am zis: „Bă, dacă ea-și va dori vreodată, fac nuntă de care vrea ea. De-aia urăsc eu cel mai mult. Cum urăsc eu cel mai mult, așa fac”, a mai declarat Codin Maticiuc.

El a mai spus că îi plac foarte mult petrecerile, dar nu nunțile. De ziua lui a dat o petrecere la care a chemat 1.200 de persoane. „Câți ar trebui să chem la nuntă?”, s-a întrebat actorul.

Citește și Emma de la Zu şi Tavi Colen s-au căsătorit în secret? Vedeta a apărut pe mână cu verigheta, la petrecerea de Anul Nou

„Pentru că mie îmi plac foarte mult petrecerile și știu să organizez… Aia nu e una OK. Nu-mi place să mă-mbrac așa, pentru că trebuie să te îmbraci într-un fel, nu poți s-o faci chiar neapărat în blugi. Eu la ziua mea, anul ăsta, am chemat 1.200 de persoane, câți ar trebui să chem la nuntă? Că nu mi-am chemat toate rudele și rudele la rude și la rude… Câți ar trebui să chem? 2.000? 3.000? Stres, alea, mâncare…

La ziua mea, la 1.200 de persoane, a fost băutură și am adus două food-truck-uri, unul cu burgeri, unul cu pizza. Lumea a fost mulțumită, chemată de la 10. Când îi chemi de la 6… Pe banii tăi faci ceva care îți atrage numai probleme, iar tu nu te distrezi, ești într-un stres… Zici că produc un film, îmi cad doi dinți, mi se albește părul… Pentru ce? Nu înțeleg, realmente. Vrei o petrecere, facem o petrecere, dar de ce trebuie să fie o petrecere la care să ne simțim noi nasol? Îmbrăcați așa cum nu mă-mbrac eu, care-s tot timpul în blugi și tricou… Nu știu, nu sunt eu acolo, nu mă văd”, a mai spus Codin Maticiuc.