Motivul şocant pentru care Ionuţ Iftimoaie s-a retras de la Survivor România. Acuzaţii grave, fostul luptător riscă puşcăria!?

Ionuț Iftimoaie a plecat de la Survivor România, invocând un motiv personal, deşi nu a fost eliminat din concurs. Fostul luptător are probleme cu legea, mai precis are mai multe procese deschise pe numele său, din cauza unei construcţii în Bacău.

17 mai 2023, 08:14
Motivul şocant pentru care Ionuţ Iftimoaie s-a retras de la Survivor România. Acuzaţii grave, fostul luptător riscă puşcăria!?
Motivul şocant pentru care Ionuţ Iftimoaie s-a retras de la Survivor România. Acuzaţii grave, fostul luptător riscă puşcăria!?

Motivul şocant pentru care Ionuţ Iftimoaie s-a retras de la Survivor România. Fostul kickboxer și-a dorit un mall, însă l-a clădit ilegal, spune Daniel Adobriței, dezvoltatorul imobiliar care are două blocuri lângă construcția lui IOnuţ Iftimoaie. Cei doi sunt în plin război şi şi-au expus versiunile pentru Cancan.

Scandalul a plecat de la faptul că Ionuţ Iftimoiae n-ar fi respectat distanţa între clădiri, ba, mai mult, nu ar avea nici autorizație de incendiu!

„Eu am cele două blocuri de lângă cașcarabeta ăstuia, mall-ul Iftimoaie. Sunt dezvoltator, sunt blocuri P+8, iar ăsta s-a apucat și a construit lângă mine total ilegal. Am proces verbal de la Inspectoratul de Stat în Construcții, de la Bacău, în care i-a descoperit toate ilegalitățile. Procesul acela verbal a ajuns la ISU Bacău. Cei de la ISU Bacău, începând cu vreo doi colonei și nu știu care mai sunt, au venit în inspecție și și-au dat seama că mall-ul lui Iftimoaie nu respectă distanțele legale și cu incendiu… exact ca în cazul Colectiv. Identic! Ăștia de la ISU și cu Iftimoaie sunt anchetați de DNA, bănuiesc că de asta a și venit acasă de la Survivor”, a spus Daniel Adobriței.

Citeşte şi: Câți bani a primit Ionuț Iftimoaie pentru participarea la Survivor 2023. Poate lejer să-și cumpere un apartament!

„Domnule, sunt niște interlopi. Iftimoaie e un interlop, un infractor cercetat în trei dosare penale, inclusiv a furat bani europeni. Are proces, dosar la DIICOT Bacău! Cu mine are dosar, deci e trucare a licitației, e tot cu mine. A venit cu al lui cumnat la licitație, au executat un teren și e deturnare a licitației, pușcărie de la 1-5 ani, pe Art. 246, Cod Procedură Penală. Sunt niște infractori care se dau ceea ce nu sunt”, a  mai adăugat dezvoltatorul imobiliar, care a adăugat că ISU cere o distanţă de minim 10 metri între clădiri, conform NP118-99,  iar conform OMS 119/2014 Art 5, distanța minimă între clădiri este de 15 metri, în condiţiil eîn care construcţia lui Ionuţ Iftimoaie se află la 6 metri!

La rândul său, Ionuț Iftimoaie susţine că a fost amendat pentru că a funcționat fără autorizație de securitate la incendiu.

„Firma lui Daniel Adobriței a ridicat niște blocuri lângă mall-ul mel, blocuri care nu mai au autorizație de construcție din 2007, cred. Nu sunt finalizate, nu sunt recepționate, ei au firma în faliment. Distanțele sunt cele legale. Clădirea respectivă nu a suferit niciun fel de modificare față de cum a fost proiectul, iar legat de funcționarea fără autorizație de securitate la incendiu, aceasta a fost verificată, a fost amendată pentru asta, este în curs de obținere a autorizației. Este supărat de faptul că eu am cumpărat un teren care a fost scos la executare silită. A fost un teren pe care el l-a cumpărat și au amplasat pe el parcarea pentru blocuri, iar în momentul în care ei au intrat în executare silită, am cumpărat eu acel teren după cinci ani de zile”, a declarat fostul luptător de kickboxing.

Citeşte şi: Cu ce se ocupă acum Ionuț Iftimoaie. S-a retras din ringul de box în 2016

„Ne-am judecat până la Înalta Curte, unde, de altfel, am și câștigat, am câștig de cauză pe toate procesele până în momentul de față, au fost multe și sunt în continuare multe. Unele decizii trebuiau luate și ăsta a fost și unul dintre motive de business, personale care mă privesc, pentru care am păsărit Survivor, erau decizii pe care trebuia să le iau eu și erau semnături foarte importante. Din păcate, asta este situația”, a mai spus Ionuţ Iftimoaie.