Motivul surprinzător pentru care o femeie frumoasă a decis să îşi unească destinele cu propria persoană într-o nuntă fastuoasă – VIDEO

Eveniment inedit, de 10.000 de euro, după ce o femeie a decis să se căsătorească cu ea însăşi. Ceremonia a uimit pe toată lumea, iar motivul tinerei pentru această decizie a fost unul cu adevărat surprinzător.

RomaniaTV.net
03 apr. 2019, 13:43
Motivul surprinzător pentru care o femeie frumoasă a decis să îşi unească destinele cu propria persoană într-o nuntă fastuoasă – VIDEO

Laura Mesi, o tânără feminsită, din Italia, și-a organizat o nuntă spectaculoasă pentru care a cheltuit peste 10.000 de euro.

Italianca s-a căsătorit cu ea însăși deși acest lucru nu este legal, însă este un simbol al iubirii proprii, așa cum subliniază ea: „Cred cu certitudine că înainte de toate, trebuie să ne iubim pe noi înșine”, a fost explicația acesteia. De asemenea ea a mai declarat că „Poți avea o poveste de basm și fără prinț”.

Laura și-a dorit să fie prima italiancă care sărbătorește acest tip de căsătorie, dar inițiativa sa face parte dintr-un obicei, deja la modă, denumit „dologamie sau autocăsătorie”.

Femeia povestește că această idee i-a venit în urma unei decepții pe care a trăit-o după o relație toxică care a durat 12 ani, scrie A1.

Ea le-a spus prietenelor pe când avea 38 de ani, că dacă nu va apărea Fătul-Frumos până la vârsta de 40 de ani, ea se va căsători cu ea. Zis și făcut!

În ciuda acestei căsătorii, Laura nu exclude posibilitatea unei relații „extraconjugale”: „Dacă într-o zi voi întâlni un bărbat cu care îmi voi putea face planuri de viitor, voi fi fericită, însă fericirea mea nu depinde de acea persoană. Laura, de meserie, antrenor de fitness, a cheltuit 10.000 euro pentru această nuntă, ea nefăcând rabat de la nimic. Verigheta și o lună de meire spectaculoasă în Egipt, nu au lipsit!