Motivul ULUITOR pentru care Bianca Drăguşanu l-a iertat pe Alex Bodi. „Nu este vorba despre perfecţiune”

Bianca Drăgușanu şi Alex Bodi au apărut la braț prin oraș, la doar o zi după ce vedeta a apărut cu faţa tumefiată, presa tabloidă dezvăluind că aceasta ar fi fost agresată de afacerist. Acum, blondina dezvăluie motivul pentru care şi-a iertat iubitul.

04 oct. 2020, 12:12
Motivul ULUITOR pentru care Bianca Drăguşanu l-a iertat pe Alex Bodi. „Nu este vorba despre perfecţiune”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt protagoniștii cele mai controversate povești de amor din showbiz. Bianca Drăgușanu a ieșit și a spus că va mărturisi unele detalii picante din viața ei de amor, apoi s-a scris că a fost bătută dur de Alex Bodi, iar acum cei doi petrec la braț ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, scrie SpyNews.

Noi imagini cu Bianca Drăguşanu, la câteva ore după ce a fostă văzută desfigurată şi abia ţinându-se pe picioare

Vedeta a publicat o fotografie în care apare alături de iubitul ei, dar și un mesaj cu subînțeles în care spune că în viață, mai precis, în amor, trebui să depui efort pentru a avea parte de o schimbare.

„Nu este vorba despre perfecțiune. Este vorba despre efortul depus. Și când depui efort în fiecare zi, acolo se întâmplă transformarea. Și așa se produce schimbarea”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul fotografiei în care Alex Bodi o ține în brațe.

Scandal de proporţii în showbiz! Bianca Drăguşanu, desfigurată şi torturată de Alex Bodi la doar câteva zile de la împăcare FOTO

Fanii au reacționat imediat și zecile de mii de aprecieri au curs pe banda rulantă.