Motociclistul Tedi, despre KO-ul dat lui Mircea Badea în 5 secunde. „Lovitura va purta numele de Mircea Badea”

Motociclistul Teodor Emi, cel care l-a făcut KO în 5 secunde pe Mircea Badea, într-o gală de lupte organizată acum câteva zile, a dezvăluit câteva dintre lucrurile pe care le-a observat după confruntarea cu prezentatorul TV.

06 feb. 2019, 10:18
Motociclistul Tedi, despre KO-ul dat lui Mircea Badea în 5 secunde. „Lovitura va purta numele de Mircea Badea”

Mai exact, susține Teodor Emi, deși era convins că Mircea Badea s-a pregătit temeinic după ce, acum patru ani, l-a învins tot înainte de limită, lucrurile au stat cu totul altfel, motiv pentru care, încă de la început, a și atacat, cu forța maximă, scrie stirilekanald.ro.

Citeşte şi O politiciană sexy îl ia la mişto pe Mircea Badea: „Doar 5 secunde rezişti!?”

Mai exact, după ce l-a făcut praf în doar 5 secunde pe Mircea Badea, motociclistul Teodor Emi, deținătorul centurii negre cu 3 Dan în kickboxing, a explicat că, de fapt, s-ar fi așteptat ca prezentatorul TV să aibă reacție în momentul combinației de pumn – genunchi care l-a trimis în lumea viselor.

„Este o combinație clasică din boxul thailandez. Adică două directe în gardă, clinci și genunchi în figură. Dar nu a avut nicio reacție, nu a blocat”, a explicat Teodor Emi. Mai mult, el a detaliat tehnica pe care a aplicat-o și pe care, mai în glumă, mai în serios, a numit-o „combinația Mircea Badea”, exemplificând-o cu ajutorul elevilor de la sala la care se pregătește și la care predă artele marțiale.

În altă ordine de idei, motociclistul care l-a făcut praf pe Mircea Badea nu crede că prezentatorul TV ar putea avea viitor în domeniul sporturilor de contact. „Mircea Badea nu are șanse să devină un luptător, la vârsta lui. Sau, poate, dacă ar concura cu luptători de vârsta lui, de peste 40 de ani, la old-boys. Dar, cu un profesionist, nu îl văd să lupte un meci întreg…”, a spus, franc, Teodor Emi.