Motorină în loc de benzină la pompe. Gafă de proporţii într-o benzinărie din România, zeci de maşini au ajuns în service

Scandal de proporții la o benzinărie din judeţul Maramureş. Zeci de șoferi au ajuns cu mașinile în service după ce au alimentat. Printre mașinile cu probleme sunt și trei autospeciale de poliție.

15 sept. 2022, 09:24
Motorină în loc de benzină la pompe. Gafă de proporţii într-o benzinărie din România, zeci de maşini au ajuns în service

Motorină în loc de benzină la pompe. S-a întâmplat la o staţie Petrom din Baia Mare. Mai multe maşini au ajuns la service după ce au fost alimentate cu motorină în loc de benzină.

Motorină în loc de benzină la pompe. Caz incredibil la o benzinărie din Baia Mare

Citeşte şi Preţ motorină şi benzină 15 septembrie 2022. Cea mai bună veste pentru şoferi

„Cei care ați alimentat ieri benzină la Petrom pe bld. Republicii din Baia Mare, și aveți probleme cu mașina, să știți că ați alimentat motorină. Din cauza unor probleme, rămase un mister încă pentru reprezentanții Petrom, pe pompele de benzină, am alimentat motorină. Acuma iar au treabă mecanicii!!”, a scris un şofer pe reţelele de socializare.

Un angajat al benzinăriei cu pricina a recunoscut eroare care s-a produs la pompe.

„Este adevărat. Mai mulți șoferi au pățit asta! Nu pot să zic mai multe. Se mai intamplă să greșească șoferii, dar acum a fost altceva. Avem pompe cu care putem să scoate carburantul din mașini, dar trebuie să știm de eroare”, a declarat angajatul unei benzinării sub protecția anonimatului, potrivit emaramureş.ro.

Printre maşinile afectate de greşeala angajaţilor benzinăriei din Baia Mare se numără şi mai multe autospeciale ale IPJ Maramureş.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a făcut verificări la stația peco, iar directorul OPC le recomandă păgubiţilor să depună plângere sau să meargă direct la benzinărie cu dovezile de reparaţie şi bonul pentru a fi despăgubiţi.

Citeşte şi Cum sunt furaţi şoferii români în benzinării: „Doar ridici pompa şi ţi-a luat 1 leu 35”. Preţul carburanţilor la 12 septembrie 2022