MTV Video Music Awards 2022. Taylor Swift și Bad Bunny sunt câştigătorii galei

MTV Video Music Awards 2022. Rapperul portorican Bad Bunny şi megastarul american Taylor Swift sunt câştigătorii galei de duminică seară, informează AFP. Ceremonia a fost prezentată de LL Cool J, Nicki Minaj şi Jack Harlow.

29 aug. 2022, 15:51
MTV Video Music Awards 2022. Taylor Swift și Bad Bunny sunt câştigătorii galei
MTV Video Music Awards 2022

MTV Video Music Awards 2022. După două ediţii perturbate de pandemie, rapperul Bad Bunny (28 de ani) nu a urcat pe scena de la Prudential Center din Newark, deoarece a cântat sâmbătă şi duminică seara în faţa a 100.000 de fani pe Yankee Stadium din Bronx, New York.

Citeşte şi: Amber Heard îşi vinde casa din deşert pentru a-i plăti daunele lui Johnny Depp. Cât cere pe „ascunzătoarea” din California

MTV Video Music Awards 2022

Îmbrăcat într-un costum roz din satin şi ochelari de soare albi, Benito Antonio Martinez Ocasio, alias Bad Bunny, a vorbit în spaniolă via livestream pentru a „mulţumi New York-ului” şi a cânta melodia sa de succes „Titi Me Pregunto”, care răsună de luni de zile pe străzile metropolei culturale şi economice americane.

Întotdeauna am crezut că aş putea fi una dintre cele mai mari vedete de pe planetă fără să-mi schimb cultura sau limba (…) Sunt Benito Antonio Martinez din Puerto Rico pentru întreaga lume!”, a exclamat rapperul, câştigătorul secţiunii „Artistul anului”.

Taylor Swift a făcut însă senzaţie covorul roşu de la Prudential Center într-o rochie realizată din cristale şi a câştigat premiul „Videoclipul anului” pentru o versiune de 10 minute a hitului său „All Too Well”. „Sunt atât de mândră de ceea ce am făcut. Nu am fi putut realiza acest scurtmetraj dacă nu eraţi voi, fanii”„, a declarat cântăreaţa în vârstă de 32 de ani. Ea a profitat de ocazie pentru a anunţa lansarea următorului său album pe 21 octombrie.

Dove Cameron a fost desemnată „Cel mai bun artist nou„, iar premiul pentru cea mai bună trupă a revenit BTS. Totodată, „Cântecul anului” a fost desemnat „Happier Than Ever„, al lui Billie Eilish, iar cel mai bun videoclip hip-hop aparţine lui Nicki Minaj Featuring Lil Baby, „Do We Have A Problem?„.

Actorul Johnny Depp, care fusese evitat de lumea divertismentului în timpul procesului cu fosta sa soţie, Amber Heard, a apărut pentru scurt timp în timpul ceremoniei, având faţa inserată digital în interiorul căştii unui astronaut care a plutit deasupra mulţimii. „Aveam nevoie să muncesc„, a glumit vedeta din „Piraţii din Caraibe” la începutul show-ului.