Mugur Mihăescu, Garcea din „Vacanța Mare”, hotărât să se afirme în lumea afacerilor. Are trei pub-uri în Centrul Vechi și vrea să-și construiască și un hotel: „E un business de familie”

Mugur Mihăescu, actorul care a interpretat rolul lui Garcea în serialul "Vacanța Mare", este proprietarul a trei pub-uri situate în Centrul Vechi al Capitalei și visează să-și construiască și un hotel.

07 iul. 2022, 22:37
Mugur Mihăescu, Garcea din „Vacanța Mare”, hotărât să se afirme în lumea afacerilor. Are trei pub-uri în Centrul Vechi și vrea să-și construiască și un hotel: „E un business de familie”

Mugur Mihăescu a pătruns în lumea afacerilor și îi merge foarte bine. Deține pub-urile St. Patrick, Party Room și Killkeny din Centrul Vechi al Bucureștiului, care cumulează 400 de locuri în interior și tot atâtea pe terase. Acum, actorul afecerist are în plan un nou business. Fie să-și facă un hotel, fie să închirieze spațiul în sistem Airbnb, deasupra localului St. Patrick Irish Pub & Restaurant.

„Amenajarea presupune capital. La ora actuală, banii sunt scumpi și te gândești de două ori dacă să mergi pe o linie de credit. Voiam să facem fie un hotel cu 20 de camere, fie Airbnb. Ne gândim. Achiziția o avem, dar amenajarea nu știm când va începe pentru că nu avem capital de lucru. E un business de familie și nu ne interesează să atragem investitori. Poate peste un an, dacă piața merge bine, atunci ne vom gândi la o investiție”, spune Mugur Mihăescu pentru Profit.ro.

Momentan vrea să își repună pe picioare cele trei pub-uri din centrul Capitalei. „Venim după o perioadă în care am fost terminați ca industrie și, deocamdată, ne scuturăm praful. În doi ani de pandemie, firmele au fost decapitalizate rău de tot. Întâi să le recapitalizăm și pe urmă ne vom gândi la investiții. Toată industria a suferit teribil. Cea mai cruntă lovitură pentru mine a fost să-mi dau 60 de oameni afară. M-a secat la suflet treaba asta”, a mai spus Mugur Mihăescu.

Întrebat dacă are planuri de a vinde vreunul pub-urile sale, Mugur Mihăescu a spus că „totul e de vânzare pentru prețul corect” și că nu exclude această variantă.

Citește și Mugur Mihăescu îşi dezvăluie latura vulnerabilă. Actorul se usucă de dorul mamei dispărute prea devreme: „Când am pierdut-o, mă rugam să se scoale măcar să îmi mai dea o palmă”

Citește și EXCLUSIV Mugur Mihăescu a răbufnit în direct, la TV : „Mă oftic că idiotul ăla de Putin a pornit războiul”