Mugur Mihăescu îşi dezvăluie latura vulnerabilă. Actorul se usucă de dorul mamei dispărute prea devreme: „Când am pierdut-o, mă rugam să se scoale măcar să îmi mai dea o palmă”

Mugur Mihăescu este frecvent identificat cu Leana sau Garcea, personaje cărora le-a dat viaţa cu ani în urmă şi care reuşeau să descreţească frunţile tuturor românilor. Personajele magistral interpretate nu vorbeau, însă, despre tristeţea din sufletul actorului.

03 iul. 2022, 00:14
Mugur Mihăescu îşi dezvăluie latura vulnerabilă. Actorul se usucă de dorul mamei dispărute prea devreme: „Când am pierdut-o, mă rugam să se scoale măcar să îmi mai dea o palmă”

Mugur Mihăescu este mereu cu zâmbetul pe buze și aduce cu uşurinţă buna dispoziţie în rândul oamenilor. Cu toate astea, trăiește cu o mare durere în suflet. Mama lui s-a stins din viață mult prea devreme, lăsând în urma ei multă durere.

Recent, Mugur Mihăescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre pierderea fiinţei care i-a dat viaţă. Acesta le-a transmis fanilor lui să preţuiască mai des și cu recunoștință părinţii. Spune că, după dispariţia mamei lui, şi-ar fi dorit măcar să-l pălmuiască, aşa cum o făcea frecvent, dar când şi-a dat seama că acest lucru nu mai e posibil, a regretat că nu a preţuit palmele primite de la mama.

Când mama nu mai era, mi-a fost dor că nu mai avea cine să mă bată. Nu mai aveam palma cui să o iau după cap. Nu mă durea. Nu mă bătea atât de grav. Mă plesnea și știa de ce. Când am pierdut-o, mă rugam să se scoale măcar să îmi mai dea o palmă. Atunci plângeam și mă enervam că mă bate. Mai târziu pierzi niște lucruri pe care nu ai știut să le prețuiești”, a declarat Mugur Mihăescu, potrivit redactia.ro

Mugur Mihăescu nu duce grija zilei de mâine

Mugur Mihăescu se consideră un om bogat. Pe lângă partea emoțională, familie și prieteni, actorul spune că și averea strânsă îi permite să nu-şi facă griji pentru viitor.

Citeste si EXCLUSIV Mugur Mihăescu ştie motivul din spatele valului de creşteri de taxe: „Statele au închis economiile în aşa zisa pandemie, iar acum fac ce ştiu mai bine, japcă”

Am puterea să afirm că sunt bogat. În primul rând, fiindcă am o familie frumoasă, împlinită. Apoi fiindcă am mulți, cred eu, prieteni foarte buni. Radu Pietreanu, spre exemplu, nu are cum să plece din viața mea. Am crescut împreună, iar ceea ce am trăit nu poate fi răpit de nimeni altcineva.

Fiindcă asta ne leagă, o viață! Iar chestia asta e valabilă și pentru ceilalți colaboratori cu care ne-am întâlnit în atâția ani. Și da, am și o situație materială care azi îmi permite să privesc liniștit prezentul. Poate chiar și viitorul. Nu veți scoate de la mine însă nicio cifră.

Dacă vreți, calculați impozitele plătite statului și veți avea o idee. Pentru unii e suficient să aibă 2.000 de lei ca să poată trăi fericiți. Alții nu pot fără 100 de milioane de euro. În ceea ce mă privește sunt lucruri personale, pe care le păstrez doar pentru mine!”, a spus Mugur Mihăescu pentru Playtech.

Citeste si Mugur Mihăescu a intrat pe piaţa de pizza delivery, dar trebuie să aducă muncitori din Bangladesh: „Zero forţă de muncă în România. Găseşti, dar vai steaua ei!”