VIDEO | Mugur Mihăescu îndeamnă românii să boicoteze companiile din Austria: „Umiliți-ne, fir-ați-ai dracu’!”

Mugur Mihăescu a reacționat în stilul caracteristic, după ce Austria s-a opus aderării României la Spațiul Schengen. Celebrul actor și afacerist a îndemnat românii să boicoteze masiv toate companiile austriece. 

08 dec. 2022, 17:47
VIDEO | Mugur Mihăescu îndeamnă românii să boicoteze companiile din Austria: „Umiliți-ne, fir-ați-ai dracu’!”

Prin intermediul unui video publicat în social media, Mugur Mihăescu a tras un nou semnal de alarmă. Celebrul actor a invitat românii să acționeze demn, după ce țara noastră a fost umilită încă o dată de micul stat european.

„M-am oprit aici, lângă Schengen, la vamă. Vă mulțumesc, dragi parteneri serioși că ați fost din nou alături de noi! O să alimentăm aici, la dvs., ca de fiecare dată. O să mergem la ski la dvs., la clinicile dvs., o să mergem să cumpărăm de la dvs., o să ne ținem banii în Raiffeisen, în BCR și în toate business-urile dvs.

Dacă nici acum nu vă treziți, fraților, să le arătăm că umilința are un capăt pentru noi, înseamnă că ne merităm soarta. Și apropo, mergem și la Ambasada de la Statele Unite, să cerem Visa Waiver, că suntem partenerii lor cei mai buni. Să stăm la coadă, la vize! Așa, fraților, umiliți-ne! Umiliți-ne, umiliți-ne, că suntem partenerii voștri serioși, fir-ați-ai dracu’ toți să fiți!”, a declarat Mugur Mihăescu.

 

Reacții furibunde ale politicienilor din România, după ce țara noastră nu a primit votul de încredere al Austriei, pentru aderarea la Spațiul Schengen

 

Politicienii români au transmis mesaje belicoase în cascadă, în urma votului negativ primit de România din partea Austriei. Printre liderii politici care au reacționat rapid s-a numărat George Simion, șeful partidului la care a aderat și Mugur Mihăescu, AUR.

Deputatul a criticat decizia austriecilor, dar și modul în care politicienii de la Palatul Victoria au tratat obiectivul aderării. Astfel, în opinia lui George Simion, vinovat pentru umilința României este și Guvernul PSD + PNL + UDMR, căruia politicianul conservator i-a cerut demisia.

„Este un eșec al actualui Guvern de la București și al președintelui Klaus Iohannis. Solicităm demisia întregului Cabinet Ciucă, este un eșec răsunător pentru întreaga diplomație românească condusă de Klaus Iohannis și ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. E semnul că acest Guvern nu poate livra nimic, nu poate asigura bunăstarea românilor, nu poate face pentru România ceea ce declară că fac”, a transmis George Simion.