VIDEO Mugur Mihăescu, dedicație muzicală de 1 Decembrie: „Bărbatul e bărbat și fata-i fată, unde părinților le spui mamă și tată!”

Mugur Mihăescu a făcut o dedicație muzicală de 1 Decembrie. Actorul s-a filmat în timp ce fredonează câteva versuri, însoțite de corzile chitarei. Fanii au fost surprinși să-l vadă într-o asemenea ipostază.

01 dec. 2022, 15:56
VIDEO Mugur Mihăescu, dedicație muzicală de 1 Decembrie: „Bărbatul e bărbat și fata-i fată, unde părinților le spui mamă și tată!”
Actorul s-a filmat în timp ce fredonează câteva versuri

Mugur Mihăescu, dedicație muzicală de 1 Decembrie, a cântat o baladă specială naționalistă. Actorul a revenit acum cu un mesaj naționalist, cerându-le românilor să revină la vechile valori tradiționale, asta după ce în ultima vreme, s-a discutat din ce în mai des despre LGBT, recunoașterea și asumarea orientării sexuale.

Mai mult decât atât, și emisiunile cele mai urmărite din România au început să promoveze și să difuzeze la TV persoane lesbiene, gay, bisexuali sau transsexuali.

Citește și: Mugur Mihăescu o duce bine în vreme de criză. Câți angajați are în cele trei puburi pe care le deține

Mugur Mihăescu, dedicație muzicală de 1 Decembrie

Medalie de aur pentru Romania. Cadoul meu de 1 Decembrie„, a scris Mugur Mihăescu la descriere, pe Facebook. Bărbatul dă de înțeles că nu susține comunitatea LGBT, ci familia tradițională.

Vino lângă mine, frate, vezi că așa nu se mai poate. Anii toți și visele pe rând ți le-au furat Au luat totul de prin țară, ți-au făcut viață amară și în spate toți pe rând te-au înjunghiat (…)

Vreau oamenii să aibă bucuria de a fi români, de a fi stăpâni, de a face în jurul lor mai bun, unde bărbatul e bărbat și fata e fată, unde părinților le spui mamă și tată!” , sunt versurile cântate de Mugur Mihăescu.

Cât costă o porție mici în restaurantul lui Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu are de 13 ani o afacere de succes, chiar în Centrul Vechi. Restaurantul său, St. Patrick, este unul dintre cele mai frecventate localuri din această zonă a Bucureștiului. Prețurile sunt și ele pe măsură, iar cei care doresc să ia masa aici trebuie să fie pregătiți să scoată destul de mulți bani din buzunar.

O porție de patru mici, cu cartofi prăjiți și castraveți murați costă, nici mai mult, nici mai puțin de 53 de lei, iar o porție de cârnați, alături de cartofi prăjiți ajunge la 54 de lei.

Dacă vrei să comanzi o pizza în restaurantul lui Mugur Mihăescu, va trebui să plătești între 38 și 59 de lei, în funcție de alegerea ta. Cea mai ieftină este Pizza Margherita, cu sos de roșii, roșii cherry și mozzarella, iar cea mai scumpă este Pizza Quattro Carni, care are sos de roșii, bacon, prosciutto, salam ventricina picant, cârnați chorizo, mozarella și ajunge la 59,40 lei.

St. Patrick redă atmosfera plină de viață din pub-urile irlandeze datorită clientelei și serviciilor, fiind o comunitate pentru cei care ne frecventează și o experiență plăcută pentru cei care vin pentru prima dată”, este descrierea restaurantului lui Mugur Mihăescu, pe pagina de Facebook.