Mugur Mihăescu, miştouri în rafală la adresa miniştrilor Virgil Popescu şi Marcel Boloş: „Virgile, Marcele, daţi afară 500.000 din bugetarii pe care îi ţineţi acolo numai să vă voteze şi faceţi economie la buget şase miliarde euro”

Mugur Mihăescu lansează un tir de ironii la adresa guvernanţilor care îi sfătuiesc pe români să facă economie în scopul depăşirii crizei energetice.

07 aug. 2022, 22:31
Mugur Mihăescu, miştouri în rafală la adresa miniştrilor Virgil Popescu şi Marcel Boloş: „Virgile, Marcele, daţi afară 500.000 din bugetarii pe care îi ţineţi acolo numai să vă voteze şi faceţi economie la buget şase miliarde euro”

Mugur Mihăescu are soluţia şi pentru depăşirea inflaţiei, iar această soluţie este concedierea a 500.000 din cei 1.200.000 de bugetari. „Garcea” are, însă, convingerea că soluţia lui nu va fi agreată de guvernanţi dat fiind faptul că aceşti bugetari sunt votanţii lor.

Bă, Virgile, credeam că dacă este vacanţă, e concedii, mă laşi în pace şi pe mine, te lăsam şi eu în pace pe tine, dar tu nu: Batman, Batman. Mă sfătuieşti tu pe mine să îmi închid eu becul în casa mea. Păi, iete mă, Virgile, îl închisei. Îl închisei să fac economie că are 12 waţi. Dar pe partea ailaltă, tot voi ne sfătuiţi să ne luăm maşini electrice care are 14 kilowaţi.

Păi, bă, Virgile, nu ştiu cu cine ai făcut tu aritmetica, la mine kilo înseamnă… nu-mi iese la economie kilo. Aşa că, bă, Virgile, şi cu Marcele, şi cu Ciuculică, dacă vreţi să învăţăm despre aritmetică, hai să învăţăm aşa: 1.200.000 de bugetari. Înţelegi? Dă afară 500.000 din ei, ăia pe care îi ţineţi acolo numai să vă voteze. Ăia de prin administraţii, de prin regii, rude, neamuri, deh, că pe merit nu aţi angajat nici pe dracu, că ăia nu vă votează.

Citeste si Mugur Mihăescu a izbucnit pe Internet: „Hârtia igienică dispare, benzina dispare. E mai uşor să ai cămara plină dacă vine bomba”

Daţi-i afară pe ăia şi revenim la artimetică. Ori o mie de euro salariu pe cap de vită furajată ori 12 luni egal şase miliarde de euro la buget. Economie. Adică reducere de deficit bugetar.

Înţelegi, Marcele? Nu măreşti taxele şi impozitele şi pui presiune pe fraierii ăştia care muncesc. Scapi de ăia care te votează. Poţi să faci treaba asta? Păi, nu poţi, Marcele că sună telefoanele. Aoleu, o dă afară pe nepoata, pe cumnata. Nu se face aşa ceva în criză că ne zisă Ciuculică. Păi, bă, Ciuculică, exact asta se face în criză. Ca să scapi de inflaţie.

Citeste si Mugur Mihăescu îşi dezvăluie latura vulnerabilă. Actorul se usucă de dorul mamei dispărute prea devreme: „Când am pierdut-o, mă rugam să se scoale măcar să îmi mai dea o palmă”

Eu nu am făcut economie, eu doar dau de papa la oameni, eu şi cu fraierii ăştia care suntem mediul de afaceri. Noi dăm papa. Noi n-am făcut facultăţi, nu suntem încruntaţi, să apărem la televizor, nu avem cravăţi, că noi nu ştim nici să vorbim româneşte. Noi doar plătim salarii şi taxe, şi impozite. Dar îţi spun eu ce să faci ca să ieşi din inflaţie. Aşa se face. Se diminuează, cum se zice la şcoală la voi, se diminuează cheltuiala bugetară„, a transmis Mugur Mihăescu într-o filmare postată pe Facebook.