Mugur Mihăescu, reacţie inedită după conferinţa lui Klaus Iohannis: Domn preşedinte, îmi dă cu minus

Actorul Mugur Mihăescu a reacţionat în urma conferinței de presă organizată de președintele României. Klaus Iohannis își dorește ca alegerile parlamentare să fie organizate pe 6 decembrie, în ciuda creșterii numărului de cazuri COVID.

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 06:42
Mugur Mihăescu, reacţie inedită după conferinţa lui Klaus Iohannis: Domn preşedinte, îmi dă cu minus

Mugur Mihăescu susține că HoReCa trebuie închisă pentru ca alegerile parlamentare să poate avea loc, urmând ca acestea să fie deschise cu puțin timp înainte de alegeri. Actorul a menționat și faptul că, din nou, vor exista petreceri după câștigarea alegerilor.

Citește și: Mugur Mihăescu cere premierului oprirea asasinării HoReCa: Asasinaţi un milion de oameni care lucrează în domeniile afectate

„Bună seara domnule preşedinte Iohannis. Am ascultat cu mare interes declaraţia dumneavoastră de la Cotroceni, din seara aceasta şi, ca orice cetăţean responsabil, sunt de acord. Trebuie să închidem HoReCa, teatre, şcoli, sport, pentru ca în decembrie să putem avea alegeri. Apoi, le vom deschide din nou înainte de alegeri. Vom avea alegeri. Ca de obicei, cum am avut şi la precedentele alegeri, vom avea chefuri spontane ale susţinătorilor, pe care nu putem să îi împiedicăm să sărbătorească victoria, nu-i aşa? Se vor face în cel puţin 3.300 de localităţi, cum s-a întâmplat şi la alegerile trecute. După care ne vom infecta iar şi vom închide, din nou, HoReCa, teatre, şcoli. Şi sportul” , a declarat actorul.

Actorul nu înțelege declarația președintelui în contextul situației actuale din România și susține că câteva milioane de români se vor sacrifica, rămânând fără locuri de muncă și bani.

”Păi, domnule preşedinte, îmi dă cu minus. Adică, sunt vreo câteva milioane de oameni cărora le cereţi să se sacrifice. Care nu vor mai avea locuri de muncă până atunci. Care nu vor mai avea bani. Vor avea copiii făcuţi ‘ţăndări’ de la şcolile online fără internet. Şi s-ar putea ca oamenii să aibă la alegeri o altă opţiune. Aşa că, sfatul meu, dacă vreţi să le câştigaţi, gândiţi-vă de  două ori dacă le organizaţi acum sau nu. Dar, oricum, dacă le organizăm, ştim ce facem: înainte de Revelion închidem Horeca, şcoli, teatre şi sport Vă doresc multă sănătate. Multă baftă la alegeri!”, îşi încheie Mihăescu postarea video.