Mugur Mihăescu este în colaps! ”Meseria mea a fost umorul. Nu mai pot face comedie. Îmi vine să plâng! Aici am ajuns! Nici pe vremea lui Ceaușescu nu am simțit asta”

Invitat la Antena 3, actorul Mugur Mihăescu s-a arătat deranjat de faptul că promisiunile din perioada pandemiei COVID au rămas doar promisiuni.

08 mart. 2021, 14:48
Mugur Mihăescu este în colaps! ”Meseria mea a fost umorul. Nu mai pot face comedie. Îmi vine să plâng! Aici am ajuns! Nici pe vremea lui Ceaușescu nu am simțit asta”

Mugur Mihăescu este în colaps!  Actorul susține că autoritățile din România nu au făcut nimic concret într-un an jumatete, ci doar au vorbit. Mugur Mihăescu a precizat că singurul lucru bun a fost acel șomaj tehnic, care este pomană ăentru persoanele care nu au ce pune pe masă.

„Au spus un an jumătate doar vorbe! Fapt concret pentru industrie, pentru tot ce înseamnă oamenii afectați de industrie, cu excepția acelui șomaj tehnic care este pomană pentru cei care stau acasă și nu mai au ce pune pe masă… Asta au dat domniile lor timp de un an și jumătate!”, a spus Mugur Mihăescu.

Citește și: Droguri găsite la perchezițiile de la Opera din Iaşi. Fiica lui Cristi Minculescu, prinsă cu canabis

Mugur Mihăescu este în colaps! Actorul a făcut declarații halucinante și susține că nu mai poate să radă, cu toate că meseria sa a fost umorul. Mihăescu susține că nu mai poate face comediat, iar zâmbetul i-a fost șters de pe buze.

„Nu mai pot nici să râd! Meseria mea a fost umorul! Eu nu mai pot să fac comedie! Dacă fac comedie, mi-e dezbătută! Cum îndrăznesc să critic?! Mi s-a șters zâmbetul de pe buze! Îmi vine să plâng! Aici am ajuns! Dintr-un tip vesel, jovial… n-am simțit chestia asta nici pe vremea lui Ceaușescu! Și atunci făceam haz de necaz. Acum nu mai am haz.”, a mai spus Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu: „Mie mi-au zis ca sunt conspiraţionist. Eu vreau să mă vaccinez, unde mă duc?

Cei doi membri ai grupului umoristic Vacanţa Mare, Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu, acuzaţi de ministrul Sănătăţii de negaţionism vis-a-vis de noul coronavirus, în urma programului de Revelion de la TVR, au intervenit în emisiunea lui Victor Ciutacu pentru a-şi face cunoscută poziţia.

Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu au explicat că momentele umoristice prezentate la trecerea dintre ani în programul TVR sunt un pamflet şi ar trebui tratate ca atare. Cei doi au comentat şi pe tema presupuselor restricţii care le vor fi impuse persoanelor care refuză vaccinarea, spunând că acestea ar constitui o discriminare.

 


loading...
Partenerii noștri