Mugur Mihăescu se destăinuie. Ce spune despre nunta fiicei sale: „Îmi doresc ca Ivona să facă uitat numele meu”

Mugur Mihăescu se destăinuie și vorbește despre proaspătul logodnic al fiicei sale. A fost impresionat de maturitatea acestuia, spunând despre tânăr că „este cu capul pe umeri”. Pe lângă asta, îl cucerise în momentul în care a aflat că amândoi sunt zodia Gemeni.

14 oct. 2023, 23:13
Mugur Mihăescu se destăinuie. Ce spune despre nunta fiicei sale: „Îmi doresc ca Ivona să facă uitat numele meu”
Mugur Mihăescu se destăinuie

Mugur Mihăescu se destăinuie. Actorul s-a bucurat de o atenție nemărginită timp de ani de zile, când juca în „Vacanța mare”, iar acum trăiește momente nemaipomenite. Fiica lui, Ivona, tocmai s-a logodit, iar vedeta are câteva lucruri de spus în legătura cu toată situația.

Citește și: Ce reacție a avut Mugur Mihăescu când fiica lui a plecat de acasă. „Doare. Ce mă fac eu singur?”

Mugur Mihăescu se destăinuie

Ivona locuiește în Anglia, frecventând cursurile unei universități de acolo, iar iubirea vieții sale i-a ieșit în cale. Potrivit imaginilor publicate de ea pe conturile de socializare, tânăra a spus marele „DA”.

Nu știu când voi fi socru mic, fiindcă nu s-a stabilit nimic. Îmi doresc ca Ivona să facă uitat numele de Mugur Mihăescu și să-l impună pe al ei. Doar la notorietate mai are să mă întreacă, în rest a trecut peste mine la toate celelalte capitole, deșteptăciune, frumusețe interioară, șansă în viață!

Sincer vă spun, că am deplină încredere în alegerile Ivonei. Nu am stat niciodată să-mi conturez în imaginație cum ar trebui să arate cel care va cuceri inima fiicei mele. Mi-a fost de ajuns să aflu că face parte, ca și mine, din zodia Gemenilor! Îl consider deja ca pe copilul meu. Nu pot spune că l-am simțit timid în relația cu tata socru, ci mai degrabă mi-a făcut impresia unui bărbat cu capul pe umeri.

Poate oi fi sesizat un mic tremur în voce la prima noastră întâlnire. Și spun asta ca să mă distrez! Însă, sincer vă spun, că am deplină încredere în alegerile Ivonei. Nu am stat niciodată să-mi conturez în imaginație cum ar trebui să arate cel care va cuceri inima fiicei mele. Mi-a fost de ajuns să aflu că face parte, ca și mine din zodia Gemenilor! Îl consider deja ca pe copilul meu”, a declarat Mugur Mihăescu, pentru Cancan.ro.