Bat clopote de nuntă în familia lui Mugur Mihăescu! Fiica sa, Ivona, s-a logodit. Cine este viitorul ginere al actorului

Bat clopote de nuntă în familia actorului Mugur Mihăescu! Fiica sa, Ivona, s-a logodit cu Vlad Gabura. Fericitul eveniment a avut loc pe data 30 septembrie, în Anglia, unde cei doi s-au cunoscut și locuiesc de mulți ani.

02 oct. 2023, 17:18
Bat clopote de nuntă în familia lui Mugur Mihăescu! Fiica sa, Ivona, s-a logodit. Cine este viitorul ginere al actorului
Bat clopote de nuntă în familia lui Mugur Mihăescu! Fiica sa, Ivona, s-a logodit

Bat clopote de nuntă în familia lui Mugur Mihăescu! Fiica sa, Ivona, s-a logodit. Vestea cea mare a fost dată de cei doi tineri care sunt în culmea fericirii.

Citește și Ce reacție a avut Mugur Mihăescu când fiica lui a plecat de acasă. „Doare. Ce mă fac eu singur?”

Bat clopote de nuntă în familia lui Mugur Mihăescu! Fiica sa, Ivona, s-a logodit

Pe rețelele de socializare, fericitul cuplu a postat mai multe imagini în care apare și prețiosul inel pe care fiica actorului l-a afișat cu mândrie.

„Logodită în orașul în care a început totul”, a scris fiica lui Mugur Mihăiescu în descrierea postării sale. La rândul său, Vlad Gabura a publicat trei imagini din momentul în care a cerut-o pe Ivona în căsătorie, fără o descriere alături.

La scrut timp după ce Ivona a făcut postarea în care a dat vestea cea mare, tatăl său, celebrul Mugur Mihăescu a comentat cu  patru emoticoane în formă de inimă. Fotografia a strâns sute de aprecieri și zeci de comentarii.

Ivona Mihăescu și Vlad Gabura formează un cuplu de mulți ani, iar în urmă cu ceva timp, Mugur Mihăescu a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu ginerele său.

„Ivona are 25 de ani și are un prieten care vine dintr-o familie la fel ca a noastră. Mă înțeleg foarte bine cu el, zici că e fratele meu, pe cuvânt de onoare. Eu sper să rămână împreună, acum ei decid și ei știu ce îi face fericiți. Am fost încântat să o văd cum se dezvoltă ca femeie. Să fie femeia aia… să fie cum am visat eu conceptul de femeie. Să fie deșteaptă, sexoasă, puternică, să-l aibă pe vino-ncoa’, să fie mândră, să știe să ierte, să știe să pedepsească. E cel mai frumos lucru pe care mi l-a oferit viața. Și cum a șlefuit-o soția mea… o venerez pentru asta. Am contribuit și eu. Nu mult, dar cât am putut să contribui”, a declarat Mugur Mihăescu, la podcastul ”Acasă la Măruță”.

Citește și Mugur Mihăescu dă cărțile pe față. Cum se înțelege Garcea cu iubitul fiicei sale: ”Important este să se placă ei doi”