Muncitor român din Marea Britanie, mesaj dur pentru prietenii de acasă care îl aşteaptă să le facă cinste: „Stați voi cu mine prin gheața asta să vă dau eu vouă bere”

Un muncitor român din Marea Britanie a decis să le arate prietenilor săi din ţară, care îl aşteaptă să le facă cinste de sărbători, cât de greu îşi câştigă el banii în străinătate.

02 dec. 2021, 22:04
Muncitor român din Marea Britanie, mesaj dur pentru prietenii de acasă care îl aşteaptă să le facă cinste: „Stați voi cu mine prin gheața asta să vă dau eu vouă bere”

Muncitor român din Marea Britanie, mesaj dur pentru prietenii de acasă care îl aşteaptă să le facă cinste. Cosmin lucrează în agricultură şi îşi câştigă cu greu banii. Acesta a decis să le arate şi prietenilor săi de acasă, care aşteaptă să le facă cinste de sărbători, în ce condiţii dure lucrează.

Muncitor român din Marea Britanie, mesaj dur pentru prietenii de acasă care îl aşteaptă să le facă cinste

Citeşte şi Mesajul unui român din Spania pentru compatrioţii de acasă: „Vrei o ţară ca afară, dar tu să fii scutit pe viaţă de la respectarea legilor. Nu se poate, neică”

Tânărul s-a filmat în timp ce se afla pe câmp, la cules de varză. În acest fel, acesta a vrut să le arate prietenilor de acasă care aşteaptă să le facă cinste în ce condiţii dure lucrează.

„Pentru prietenii mei, care, când o să vin acasă, îmi cer bere și suc. Ia uitați fraților aici! Munciți cu mine în așa ceva să vă mai dau eu vouă bere și suc?! Stați voi cu mine prin gheața asta să vă dau eu vouă bere? Așa se muncește în Anglia: Prin gheață, prin frig, prin zăpadă, prin orice. Și vin să vă dau vouă bere acuma, de Crăciun, când vin acasă?!”, este mesajul lui Cosmin, potrivit stiridiaspora. 

Filmuleţul a fost postat pe TikTok Clipul a devenit deja viral pe rețelele de socializare, adunând peste jumătate de milion de vizualizări.

@cosminionutbesna #foryou #fy #frost#foryourpage#cabbage ♬ sunet original – 💎👑𝐴𝑛𝑑𝑟𝑒𝑒𝑎👑💎

 

Citeşte şi Povestea tragică a Alexandrei, o româncă stabilită în Italia. Înainte să moară, tânăra de 31 de ani şi-a îndeplinit ultima dorinţă: s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea