Povestea tragică a Alexandrei, o româncă stabilită în Italia. Înainte să moară, tânăra de 31 de ani şi-a îndeplinit ultima dorinţă: s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea

Alexandra avea 31 de ani și se lupta cu cancerul de opt ani. Înainte să moară, tânăra și-a împlinit ultima dorință: s-a căsătorit cu iubitul ei, Marco. Familia și prietenii au organizat totul, de la rochie, verighete până la ceremonia civilă oficiată în spital. După doar opt zile, Alexandra a murit și a lăsat în urmă o fetiță de trei ani.

02 dec. 2021, 19:50
Povestea tragică a Alexandrei, o româncă stabilită în Italia. Înainte să moară, tânăra de 31 de ani şi-a îndeplinit ultima dorinţă: s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea

Povestea tragică a Alexandrei, o româncă stabilită în Italia. Cel mai mare vis al tinerei în vârstă de doar 31 de ani a fost să se căsătorească cu Marco, bărbatul cu care avea o fetiţă de trei ani. Povestea Alexandrei a impresionat o lume întreagă.

Povestea tragică a Alexandrei, o româncă stabilită în Italia. Şi-a îndeplinit cel mai mare vis chiar înainte să moară

Citeşte şi Tragedie fără margini în Italia. O tânără româncă de 20 de ani, găsită moartă sub un copac!

Alexandra era din Galați, iar la 18 ani s-a hotărât să plece în căutarea unei vieţi mai bune în Italia. La sfârșitul anului 2012, tânăra l-a întâlnit pe Marco, iar între cei doi s-a născut o frumoasă poveste de dragoste, potrivit La Stampa.

Din păcate, fericirea Alexandrei a fost umbrită în primăvara anului 2012, atunci când medicii au diagnosticat-o cu cancer. Au urmat o multime de tratamente, chiar şi o intervenţie chirurgicală. După tot acest chin, medicii i-au spus că s-a vindecat.

Din păcate, după doar cinci ani, boala a recidivat. Şi de data asta Alexandra a fost suficient de puternică încât să reuşească să învingă, din nou, cancerul.

În iulie 2021, Alexandra avea să primească din nou vestea cumplită: boala a recidivat. Starea tinerei în vârstă de 31 de ani s-a înrăutăţit în scurt timp, iar medicii i-au spus că de data aceasta nu mai există nicio speranţă.

Vestea a căzut ca un trăznet peste Alexandra şi familia ei. Tânăra a mai avut o singură dorinţă înainte să moară. A vrut să se căsătorească cu Marco, bărbatul cu care are o fetiţă în vârstă de 3 ani.

Şi aşa s-a întâmplat. Secţia de Oncologie a Spitalului Carle a fost locul în care cei doi îndrăgostiţi au spus „DA”. Rudele şi prietenii s-au ocupat de tot, astfel încât Alexandra să aibă parte de tot ce e mai frumos. Au cumpărat cea mai frumoasă rochie de mireasă şi cele mai frumoase verighete.

„Era strălucitoare, fericită, o splendoare. Toată lumea a plâns la această nuntă”, povestesc apropiații Alexandrei.

Înmormântarea Alexandrei a avut loc marți, 30 noiembrie, în Cuneo.

Citeşte şi O româncă i-a sucit mințile lui Antonio Banderas. Noua „Mădălina Ghenea” este actriță în Italia și a avut apariții pe podiumurile marilor case de modă