Muncitorii asiatici, acuzaţi că le mănâncă pisicile românilor, alertă pe reţelele de socializare. „Râdea şi spunea că e pentru masă”

Poliția Animalelor din Cluj-Napoca a fost sesizată după ce un cetățean de origine asiatică a omorât o pisică pe care a atârnat-o apoi la rucsac şi şi-a continut drumul prin oraş.

04 iun. 2022, 21:05
Muncitorii asiatici, acuzaţi că le mănâncă pisicile românilor, alertă pe reţelele de socializare. „Râdea şi spunea că e pentru masă”

Alerta privind pisicile a fost postată şi pe pagina de Facebook a unui grup de Protecţia Animalelor. „Atenție pe zona Baciu, țineți-vă animalele în casă! Azi dimineață în zona Panemar, tatăl meu a văzut un asiatic ce avea agățat de rucsac un pisic mort, era cu mai multe culori, atârnat de picioarele din spate, încă mai curgea sânge din el și mergea înspre Baciu. Era în coloana, a strigat din mașină la el, iar asiaticul râdea și îi făcea semne că e pentru mâncat.

Încercăm să aflăm dacă sunt camere de supraveghere la Panemar, va fi sesizată poliția și sperăm să îl identifice și să plătească penal idiotul.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, reclamată la Protecţia Animalelor. Ce i-a făcut câinelui ei: „Vă dați seama ce creier, ce om?!”

Cei care vă lăsați pe afara pisicile sau câinii vă rog aveți grijă de ei, că sunt tot mai mulți asiatici în Cluj și pentru ei e normal să îi mănânce. Din pacăte cred că mulți amărâți ai străzii pică victimele lor și cu siguranță vor prinde tot ce pot, deci și cei lăsați la plimbare afară nesupravegheați sunt în pericol. Partea și mai proastă e că oamenii de pe stradă se uitau mirați la el, dar nimeni nu a făcut nimic”, a scris Beatrice Tobias în grupul de Facebook „Protecția Animalelor Cluj”.

Citeşte şi Leul din videoclipul lui Dani Mocanu a ajuns în Olanda, alături de fraţii săi. „Plâng de o săptămână de când i-am dat!”