Mutare bombă! Primarul Timişoarei l-a numit secretar de stat la Dezvoltare pe cel care îi monta stick-ul pentru LIVE

Nicolae Robu şi-a numit unul dintre consilierii personali în funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării. Cătălin Iapă îi monta stick-ul cu ajutorului căruia intra LIVE pe Facebook, primarului Timişoarei, la fiecare conferinţă de presă.

RomaniaTV.net
15 ian. 2020, 15:52

Primarul Timişoarei, unul dintrei cele mai importante persoane din Timişoara în Guvernul PNL şi-a descris consilierul personal ca fiind o persoană serioasă, harnică, dedicată şi loială şi care întruneşte toate calităţile pentru un secretar de stat.

„Catalin a fost numit secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii si cred ca este o alegere foarte buna a premierului Orban, intrucat Catalin s-a dovedit un tanar valoros, cu valoare intrinseca, serios, harnic, dedicat si loial. Intruneste toate calitatile pentru a fi un foarte bun secretar de stat, avand si experienta in monitorizarea proiectelor pe fonduri europene, experienta castigata alaturi de mine„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Cătălin Iapă este absolvent al Politehnicii,la secţie Automatică şi Calculatoare. Într-un interviu acesta a declarat faptul că îşi doreşte să ajungă premier al României sau primar al Timişoarei.

„Mă întrebați unde aș vrea să ajung… într-un interval de timp mai mare, de până la 20-30 de ani, aș fi cel mai împlinit dacă aș avea șansa să fiu premier al țării sau primar al Timișoarei. Dar până acolo mai am multe de învățat și mult de muncit, deocamdată e frumos că pot visa înalt”, declara Cătălin Iapă într-un interviu.