Marius Nicula vrea să dea lovitura cu NADA MAS. VIDEO în premieră

Marius Nicula a lansat joi seară piesa NADA MAS, cu care speră să dea lovitura în toată Europa. 

RomaniaTV.net
16 apr. 2015, 15:42
Marius Nicula vrea să dea lovitura cu NADA MAS. VIDEO în premieră

În mare parte a carierei sale, Marius Nicula alias „Mario Joy” s-a concentrat mai mult pe parte de compoziţie şi muncă în studio unde a participat alături de artişti autohtoni precum Connect-R, Nick Kamarera, Eduard Schneider şi mulţi alţii la o serie de hituri ce au apărut pe piaţă. A avut totuşi un moment în viaţă când a hotărât să lanseze o piesă că şi artist interpret, moment ce s-a petrecut în anul 2010 cu piesa intitulată „Vejo Bonito”.

Atunci a cunoscut pentru prima oară succesul şi gustul concertelor, piesa devenind hit în mai multe ţări precum Grecia, Cipru, Albania, Azerbaijan.

În anii ce au urmat, după o serie de piese lansate, artistul a hotărât să revină la munca de compozitor. S-a pregătit temeinic, s-a perfecţionat alături de echipa „JHaps Records”, echipa de unde a plecat şi hitul „Bilionera” cu peste 80 milioane de vizualizări, astăzi venind în atenţia publicului cu o compoziţie proprie intitulată „Nada Mas”. Piesă a fost finalizată în materie de orchestraţie/mix/master în studiourile casei de discuri „JHaps Records” de către inginer Pal Claudiu Ramon şi Andrei Murariu.
Piesa sună a hit, drept urmare case de discuri din Turcia, Grecia şi Cipru au confirmat deja parteneriatul pe proiectul „Mario Joy” înainte de lansarea oficială.

Citeşte şi

Otilia, pregătiri în Turcia pentru următoarea piesă. Va avea un duet cu rivalul lui Tarkan VIDEO