Coşmarul prin care trec Nadia Comăneci şi soţul ei în America. „Este atât de înspăimântător!”

Nadia Comăneci şi soţul ei, Bart Conner, au probleme mari din cauza pandemiei de coronavirus, în condițiile în care încearcă să continue pregătirea copiilor la academia de gimnsatică pe care o deţin în SUA.

02 iun. 2020, 10:08
Coşmarul prin care trec Nadia Comăneci şi soţul ei în America. „Este atât de înspăimântător!”

Nadia Comăneci şi soţul ei deţin Bart Conner Gymnastics Academy, dar activitatea este afectată de pandemia de coronavirus.

Nadia Comăneci are o pensie uriaşă. Câţi bani încasează lunar de la statul român „Zeiţa de la Montreal”

„Cred că din acest motiv este atât de înspăimântător, sunt atât de multe lucruri pe care nu le ştim despre viitor. Încercăm să acţionăm responsabil, să îi ţinem pe copii în grupuri mici. Dacă aflăm că cineva este bolnav, este mai uşor să le spunem copiilor din acel grup să nu mai vină timp de două săptămâni şi astfel nu suntem nevoiţi să închidem toată sala. Ideea este să îi segmentăm în grupuri pentru a reduce riscul. Nimeni nu ştie. Noi am încercat să ne adaptăm modelul de business. În mod normal suntem o afacere înfloritoare. Trebuie să fim conştienţi că va dura cel puţin un an până vom reveni la capacitatea normală. Aducem angajaţii la muncă pe măsură ce avem nevoie de ei”, a spus Bart Conner la Antena 3.

Veste URIAŞĂ despre Nadia Comăneci. Anunţul oficial aşteptat de ani buni de „Zeiţa de la Montreal”

„Avem sportivi în fiecare zi de pe 15 mai, am început cu doar câțiva sportivi, i-am împărțit pe serii, grupe la fiecare aparat, au rămas în același nucleu și la următoarele aparate. Se dezinfectează aparatele de fiecare dată după o serie și încercăm să menținem distanțarea între sportivi. Am primit regulile statului Oklahoma cu ce se întâmplă Avem speranța că va fi bine, dar nu știm când va fi bine, trebuie să învățăm să trăim cu acest virus. Trebuie să facem pași mici pentru că economia este în pericol și încercăm să mișcăm și noi lucrurile prin redeschiderea Academiei”, a spus şi Nadia Comăneci.

Ce avere are NADIA COMĂNECI. S-a retras în SUA pentru ca nimeni să nu ştie ASTA

Academia celor doi are 1.500 de sportivi, însă doar 150 sunt prezenți. Sunt serii de 10-12 sportivi și cinci-şase antrenori.

„Avem instrucţiuni date de guvernul federal, de cel al statului şi de municipalitatea locală. Le luăm temperatura tuturor celor care intră şi o notăm. Le punem câteva întrebări despre membrii familiei lor, dacă sunt toţi bine. Încercăm pe cât posibil să eliminăm riscul. Copiii nu s-au antrenat de două luni. Sala a fost închisă în acest timp”, a precizat Bart Conner.


loading...