Nadia Comăneci, la un nou „10” din viaţa ei! Cum a dansat „Zeiţa de la Montreal”, la 61 de ani

Nadia Comeneci este numele românesc cel mai cunoscut în lume. Stabilită în SUA, Nadia, la 61 de ani, a lăsat asistenţa cu gura căscată atunci când a dansat împreună cu soţul ei, la banchetul şcolii de gimnatică pe care cei doi o conduc.

26 mai 2023, 22:58
Nadia Comăneci, la un nou „10” din viaţa ei! Cum a dansat „Zeiţa de la Montreal”, la 61 de ani

Nadia Comăneci a primit un nou „10” din partea publicului, după ce a dansat absolut impresionant la banchetul sfârşitului de sezon, organizat de şcoala de gimnastică pe care Nadia o conduce.

Nadia şi soţul ei, Bart Connor, au fost în centrul atenţiei, iar Zeiţa de la Montreal nu pare să ţină cont de vârstă, la 61 de ani fiind plină de energie.

Citeşte şi Ce maşină de lux conduce Mihai Morar. Câţi bani a scos din buzunar pentru bolidul său

Nadia și Bart au concurat, înainte de Olimpiada de la Montreal, în cadrul aceluiași eveniment, American Cup, care a avut loc la Madison Square Garden, chiar de ziua de naștere a lui Conner, pe 28 martie. A fost prima dată când cei doi s-au cunoscut. Ulterior, Bart a ajutat-o pe Nadia, când aceasta a ajuns în SUA, iar prietenia lor s-a transformat, treptat, într-o căsnicie de succes.

Citeşte şi Smiley şi Gina Pistol, prima fotografie publică cu micuţa Josephine. „Mâine nu e promis pentru nimeni!” FOTO

Cei doi s-au căsătorit în 1996 și au un fiu, Dylan, născut pe 3 iunie 2006, pe care Nadia l-a numit „10-le meu perfect. Cel mai bun exercițiu al meu”.

Nadia şi Bart au acum o şcoală de gimnastică, în Oklahoma City.