NAE LĂZĂRESCU. Momente inegalabile din cariera îndrăgitului comic VIDEO

Nae Lăzărescu era un actor nelipsit de la Revelioane, dar prestaţiile sale de pe scena Teatrului Constantin Tănase au făcut să râdă până la lacrimi generaţii de telespectatori.

19 dec. 2013, 07:57
NAE LĂZĂRESCU. Momente inegalabile din cariera îndrăgitului comic VIDEO

Actorul Nae Lăzărescu a murit joi, la vârsta de 71 de ani, dar a lăsat în urma sa sute de cuplete, iar spectatorii care l-au urmărit pe scena Teatrului Constantin Tănase, dar şi pe alte scene din ţară sau la televizor i-au savurat din plin textele pline de haz şi interpretarea inegalabilă.

Citeşte şi NAE LĂZĂRESCU: Eu am vrut să lucrez la Constantin Tănase, portar, contabil, orice dar neapărat la acest teatru

Şi-a construit cariera alături de un alt mare comic, Vasile Muraru, alături de care îl regăsim în scenete de neuitat.

Nu-s parale? Sunt parale!

Ce-o să fie

La psihiatru

Boul şi mireasa

Trupul neînsufleţit al actorului Nae Lăzărescu va fi depus, vineri la prânz, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase, a precizat Alexandru Arşinel. Sâmbătă, actorul va fi înmormântat la Focşani.

Nae Lăzărescu spunea în iulie că s-ar putea să fie nevoit să ia o pauză de la actorie, din cauza unor probleme de sănătate.

Actorul arăta, într-un interviu, că a făcut stand-up comedy de când s-a născut şi că a vrut neapărat să lucreze la Teatrul „Constantin Tănase”.

Nae Lăzărescu s-a născut pe 8 septembrie 1941, fiind cunoscut în special pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru.

A jucat şi în filme, printre care „Grăbeşte-te încet”, „Şantaj”, „Baloane de curcubeu”, „Căsătorie cu repetiţie” şi „Viraj periculos”. De asemenea, în animaţia „Maşini”, i-a dat voce personajului Clang.

Partenerul de scenă şi de ecran al lui Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, a declarat că Nae Lăzărescu a decedat în urma unei boli îndelungate şi cu un parcurs sinuos, cu reveniri şi căderi.