Nae Ungureanu a suferit un accident vascular cerebral

Fostul mare fundaș Nae Ungureanu (64 de ani) a suferit un accident vascular cerebral. Este internat în acest moment la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova. Starea lui este stabilă.

30 iul. 2021, 21:59
Nae Ungureanu a suferit un accident vascular cerebral

Nae Ungureanu, unul dintre cei mai iubiți componenți ai Craiovei Maxima, trece prin clipe delicate. A suferit un accident vascular cerebral și este sub supravegherea medicilor de la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova. Cauza problemelor medicale ar fi stresul și temperaturile extrem de ridicate din ultimele zile, informează Fanatik.

Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al lui Dinamo și al Craiovei, este alături de Nae Ungureanu.  „Eu am fost plecat din țară, dar am ajuns și m-am interesat de Nae. Din ce știu, el se simte binișor, e stabil. Este bine, poate să și vorbească puțin. A fost un accident mai ușor. Sper să fie bine. A fost un accident vascular, dar avem încredere că se va face bine. Mă bucur că nu a fost atât de grav. Sunt și căldurile astea”, a spus Cămătaru, conform sursei citate.

Tragedie în familia Cameliei Potec! Şefa FR Nataţie a plecat imediat de la Jocurile Olimpice
„Este încă sub observaţie, să vadă dacă nu e vreo recidivă, pentru că ar fi mult mai periculos. Astăzi intră la un tomograf. Are nişte dificultăţi de a vorbi, dar n-are nicio pareză. Este recuperabil. Ţinem legătura cu doctorii. Ăsta e un mare necaz”, a declarat și Sorin Cârţu, președintele Universității Craiova, la PRO X.

Nae Ungureanu este unul dintre cei mai mari jucători din istoria Universității Craiova. A fost om de bază în echipa „Craiovei Maxima”, dar și în echipa națională. A participat cu „tricolorii” la Campionatul European din 1984. A câștigat două titluri în sezoanele 1979-1980 și 1980-1981 cu gruparea din Bănie. De asemenea, cu Steaua a cucerit campionatul în sezoanele 1987-1988 și 1988-1989. Cu bucureștenii a mai ajuns în finala Cupei Campionilor Europeni din 1989.

Simona Halep revine pe teren mai devreme decât se anuţase iniţial. A primit wild-card pentru turneul de la Montreal