Naomi Campbell a devenit mamă pentru prima oară: „Sunt atât de onorată să am acest suflet blând în viaţa mea”

Naomi Campbell a devenit mamă pentru prima oară. Supermodelul şi actriţa în vârstă de 50 de ani a anunţat pe Instagram vestea cea mare, că a născut o fetiţă. Ea a publicat o fotografie în care ţine în palmă picioarele copilului.

18 mai 2021, 23:23
Naomi Campbell a devenit mamă pentru prima oară: „Sunt atât de onorată să am acest suflet blând în viaţa mea”
Naomi Campbell a născut o fetiţă

Naomi Campbell a devenit mamă. „O mică binecuvântare frumoasă m-a ales să devin mamă. Sunt atât de onorată să am acest suflet blând în viaţa mea, nu există cuvinte să descrie legătura de-a lungul vieţii pe care o împărtăşesc acum îngerului meu. Nu există dragoste mai mare„, a scris Campbell.

Între cei care au scris mesaje, Zoe Saldana a spus: „Dumnezeule, felicitări doamnă! Ce binecuvântare!„.

Citeşte şi: Un fost fotbalist, care se laudă că era sex-simbol, o desfiinţează pe Naomi Campbell: „Nu se demachia înainte de culcare. Dezgustător”

Naomi Campbell a devenit mamă

În mai 2017, Campbell declara pentru revista Evening Standard că se gândeşte să devină mamă, dar nu se grăbeşte. „Mă gândesc tot timpul să am copii„, a spus ea atunci. „Dar acum, aşa cum este acum ştiinţa, pot să fac asta când vreau„.

Campbell declara atunci revistei The Wall Street Journal în octombrie 2019 despre momentul potrivit să aibă copii: „Nu încă – voi aştepta să văd ce-mi oferă universul„, potrivit News.ro.

Un fost fotbalist o desfiinţează pe Naomi Campbell

Fostul fotbalist Sasa Curcic (48 de ani) face dezvăluiri incendiare de pe vremea când juca şi povesteşte cu ce mari vedete s-a iubit, intitulându-se un adevărat sex-simbol.

Curcic a jucat timp de patru ani în Anglia, între 1995 și 1999, perioadă în care a trecut pe la Bolton Wanderers, Aston Villa și Crystal Palace.

Fostul mijlocaș sârb a acordat un interviu în publicația locală Informer și a povestit că a avut relații amoroase cu toate divele anilor ’90, de la Naomi Campbell până la Carmen Electra și Eva Herzigova.

Naomi Campbell era fană Crystal Palace. A venit la un meci odată și apoi ne-am întâlnit la sectorul VIP. După câteva săptămâni, am invitat-o la o petrecere. Am început curând să ieșim, dar n-a vrut să facem dragoste din prima. E o femeie dură.

Era teribil de dezordonată, ca toate modelele. Nici nu se demachia înainte de culcare. Dezgustător”, a afirmat ex-jucătorul născut la Belgrad.