Naomi îşi încearcă din nou norocul la Eurovision. Anul acesta se înscrie în cinci ţări VIDEO

Naomi nu renunţă la visul de a câştiga Eurovisionul. Transexualul se va înscrie şi anul acesta la competiţia europeană, ba chiar îşi va încerca norocul în cinci ţări. Naomi a mărturisit pentru România TV că de această dată a pregătit o piesă ritmată, dar va veni cu aceeaşi atitudine cuminte şi speră să impresioneze prin calităţile vocale.

28 ian. 2015, 08:04
Naomi îşi încearcă din nou norocul la Eurovision. Anul acesta se înscrie în cinci ţări VIDEO

Anul trecut, Naomi a încheiat finala naţională pe locul 3. După ce a văzut că Eurovisionul a fost câştigat de un travestit, cântăreaţa a decis să-şi mai încerce o dată norocul. De această dată, se va înscrie în cinci ţări.

Nu renunţ la idee, pentru că am văzut că alte ţări adoptă uşor aceste identităţi. Ar trebui să trecem peste aceste impasuri, aceste mentalităţi şi să privim, dincolo de orice, vocea. Nu mă transform şi nici n-o să-mi pun pene pe mine„, a declarat Naomi pentru România TV.

Citeşte şi EUROVISION 2015: Anunţ important pentru concurenţi. Cine va reprezenta România

Naomi are pregătite trei piese. Dacă nu se va putea înscrie cu toate, o va alege pe cea care i se pare mai potrivită, semnată de Vizi Imre, fost concurent la Vocea României.

E o piesă ritmată, în engleză, cu tendinţe noi, cum se cântă în 2015, diferit de ce aţi auzit până acum şi mă gândesc şi la un show, cu dansatori, balerini, în felul acesta, cu un look nou, atitudinea cu care vin, cuminţică şi cu o voce de zile mari„, a mai spus Naomi, pentru România TV.

Înscrierile pentru Selecţia Naţională a Eurovision se fac până pe 8 februarie. Rezultatele preselecţiei juriului vor fi anunţate pe 12 februarie, iar cel care va reprezenta România la Viena va fi desemnat într-un spectacol ce va avea loc pe 8 martie.