Naomi a făcut MARELE ANUNŢ. Ce a decis să facă după participarea la selecţia naţională pentru Eurovision VIDEO

Naomi este pregătită să facă transformarea mult visată! Cântăreaţa a revenit pentru o perioadă în ţară şi este hotărâtă să-şi pună silicoane şi să-şi schimbe numele. În plus, Naomi a mărturisit pentru România TV că vrea să lanseze un CD şi a scris o carte despre viaţa ei.

30 iun. 2014, 16:57
Naomi a făcut MARELE ANUNŢ. Ce a decis să facă după participarea la selecţia naţională pentru Eurovision VIDEO

Blondă şi plină de viaţă, Naomi s-a întors din Elveţia pentru perioada verii şi are planuri mari. După ani de zile în care a luat hormoni, acum se pregăteşte de marea transformare. Inclusiv în acte, unde încă apare cu numele de Florin Moldovan. La finalul lunii octombrie, Naomi va face în Thailanda şi operaţia de schimbare de sex, dar deocamdată, deşi este mulţumită de sânii ei, vrea să îşi pună silicoane.

„Micuţi aşa, cum zice al meu, buline, totul e natural la 37 de ani pentru că eu sunt în general o clasico-conservatoristă. Sunt minionă, nu vreau să fie mari, agresivi şi nici să-mi iau silicoane cu care să mă dau în spectacol”, a spus Naomi.

Naomi a mărturisit că va participa la un concurs de muzică televizat în ţara noastră şi s-a înscris şi la British Got Talent. Mai mult, s-a apucat să scrie şi o carte despre viaţa ei.

„Mă gândesc la un CD, la o carte pentru toamnă şi la piese noi şi diferite faţă de ce am cântat eu până acum. Lumea m-a cunoscut aşa cum a vrut să mă prezinte media, am mai zis, tocmai de asta scot o carte. Am pierdut multe nopţi ca să scriu”, a precizat Naomi.

Până va ajunge pe mâna medicului pentru operaţia de implant mamar, Naomi vrea să se bucure de câteva zile de soare pe litoralul românesc, alături de iubitul ei.

Citeşte şi Naomi s-a înscris la „Britain’s Got Talent”. Pentru concurs, solistul va adopta un NOU LOOK