Narcisa Suciu are de gând să se retragă la mănăstire. Ce a făcut-o să ia această decizie: „Nu exclud varianta aceasta!”

Narcisa Suciu și-a clădit o carieră impresionantă, dar a mărturisit că la finalul acesteia nu exclude varianta de a se retrage la mănăstire.

17 nov. 2023, 20:54
Narcisa Suciu are de gând să se retragă la mănăstire. Ce a făcut-o să ia această decizie: „Nu exclud varianta aceasta!”
Când are de gând să se călugărească Narcisa Suciu

Pe când era doar o copilă, Narcisa Suciu visa ca viața ei să aibă un parcurs cu totul diferit, nici nu se gândea că va ajunge să fie cântăreață. Vedeta își dorea să fie bibliotecară sau însoțitoare de zbor. Ea mărturisește că o invidia pe femeia care aducea corespondența pentru că, își imagina ea, dacă ar fi fost în locul ei, ar fi avut posibilitatea de a citi scrisorile pe care și le trimiteau oamenii.

Citește și: Narcisa Suciu, despre motivul pentru care tatăl său nu a lăsat-o să se călugărească: „Am o problemă cu supunerea și cu ascultarea”

„Dacă e vorba despre ce voiam să mă fac când eram mică, pe atunci mă gândeam că aș vrea să fiu stewardesă! Aveam senzația că în momentul în care pui uniforma pe tine deja vorbești toate limbile străine. Asta îmi închipuiam! Pe urmă, la un moment dat, când eram foarte mică, mă uitam la femeia care ne aducea corespondența și punea în cutiile poștale scrisori.

Mă gândeam că, dacă aș fi în locul ei, aș putea să  itesc scrisorile tuturor! Mi se părea extraordinar! Aș fi vrut foarte tare să fiu ea. Apoi, după ce am mai crescut puțin, m-am gândit că, de fapt, cel mai fain este să fii bibliotecară. Cred că, dacă nu aș fi putut să cânt, asta făceam! Am făcut limbi străine la liceul unde am terminat, dar clasa cealaltă era de biblioteconomie. Cred că mă duceam acolo!”, a declarat Narcisa Suciu, potrivit ego.ro.

Citește și: Narcisa Suciu, la un pas de moarte. Clipele de coșmar prin care a trecut artista: „Am bătut palma cu moartea , dar i-am zis că mai am treabă”

Artista a trecut prin mai multe clipe grele de-a lungul vieții și chiar a luat în calcul să se retragă la mănăstire. Acum, vedeta nu exclude acest lucru, mai ales că știe că pensiile artiștilor sunt destul de mici.

„Nu exclud varianta aceasta, dar nu mă grăbesc! Nu acum! Dar, la un moment dat în viață, spre final, mă gândesc că este o variantă! Care pensie? Nu există în meseria noastră pensie! Nu știu, mă gândesc că, la un moment dat, dacă nu mă mai regăsesc în anturaj și în ce fac în momentul respectiv, este o variantă pentru mine, de ce nu?”, a mai spus Narcisa Suciu.

Artista care aproape și-a dedicat viața lui Dumnezeu

Narcisa nu este singura artistă care aproapea s-a călugărit. Ornela Pasăre, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi, a dezvăluit că, la un moment dat, dorea să se călugărească, dăruindu-se cu totul lui Dumnezeu.

„Îmi aduc aminte că, la un moment dat,  în adolescență, pe la 16 ani, am avut niște gânduri de a mă călugări. Am simțit așa o chemare…

Însă, mi-am dat totuși seama că, totuși, nu am avut acea ”chemare” cu adevărat și mi-am dat seama că a te călugări este o haină grea și nu o poate îmbraca oricine.

Nu este deloc ușor acest drum, însă este un drum binecuvantat si divin. Așa că să îi mulțumim Bunului Dumnezeu pentru preoții, călugării și pustinicii pe care îi avem și se roagă pentru noi și pentru țara aceasta”, a dezvăluit artista, pentru Click!

Pentru că este foarte credincioasă, Ornela Pasăre a intrat în postul de dinaintea Crăciunului.

„Încerc pe cât pot să țin post, miercurea și vinerea, obligatoriu, chiar și lunea e bine de ținut post și asta datorită bunicilor mei, pentru că ei m-au învățat să țin post de când eram copil și să merg la biserică. 

De aceea, nici nu mi se pare greu să țin post pentru că de atâția ani am exersat, la început, recunosc, mi-a fost greu, dar nimic nu este imposibil, dacă îți dorești cu adevărat și Dumnezeu îți dă putere. 

Și postul negru este foarte benefic, măcar o dată pe săptămână. Dacă îl putem ține este un mare dar si este foarte bine pentru noi. 

Nu am crezut că o să reușesc să țin post negru, adică să nu mânanci nimic o zi întreagă, însă cu ajutorul Domnului am reușim, deci nu există nu pot, există nu vreau”, a mai spus Ornela.