NASOL: Un bărbat şi-a pierdut NASUL într-un accident de maşină, dar i-a crescut altul în FRUNTE FOTO

Un bărbat de 22 de ani din China şi-a pierdut nasul în timpul unui accident auto, după ce acesta s-a infectat iar cartilagiul a fost distrus. Doctorii au reuşit să îl repare, folosind un nas artificial crescut pe frunte, după ce au utilizat cartilagiu din coaste şi piele. Chirurgii speră ca transplantul să fie o reuşită, iar chinezul să se bucure de o viaţă normală cu faţă frumoasă.

25 sept. 2013, 14:09

Bărbatul de 22 de ani pe nume Xiaolian a suferit un accident de maşină în august 2012, ajungând în cele din urmă să îşi piardă nasul în totalitate, după ce rana s-a infectat şi cartilagiul a fost distrus aproape în totalitate, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi ŞOCANT. Cum arată o femeie la trei ani după ce a fost desfigurată de un cimpanzeu GALERIE FOTO

Cu toate acestea, chirurgii unui spital din oraşul Fuzhou au ales o metodă inedită pentru a-i reda tânărului frumuseţea feţei. Astfel, ei au crescut un nas artificial pe fruntea pacientului, uitilizând cartilagii din coaste şi bucăţi de piele. După ce nasul va creşte suficient, el urmează să fie transplantat la locul lui. Doctorii sunt pozitivi cu privire la dezvoltarea organului, declarând că operaţia va urma să aibă loc curând.

Citeşte şi Un spital din China caută „SÂNGE DE VIRGINE”. Află DE CE