Năstase: Blatiştii CFR, subiect pentru a îngropa stenogramele Blejnar. „Fraierii muşcă”

Adrian Năstase consideră că subiectele dezbătute zilele acestea în media au ca scop "îngroparea" temei stenogramelor care conţin convorbirile lui Sorin Blejnar. "S-au lansat din „depozite" subiecte diverse ţinute pentru a fi aruncate pe piaţă la nevoie: expulzări de terorişti, spioni de cupru, blatiştii CFR (pe modelul vameşilor plimbaţi cu elicopterul)", scrie fostul premier pe blogul personal.

RomaniaTV.net
01 nov. 2012, 11:28
Năstase: Blatiştii CFR, subiect pentru a îngropa stenogramele Blejnar. „Fraierii muşcă”

„Una din poveştile cele mai deştepte în politică este să stabileşti „agenda zilei” sau să o schimbi, atunci când nu-ţi convine. Mai ales în perioadele de (pre)campanie electorală. Rolul acesta, din partea PDL, îl avea, până în vară, Traian Băsescu. Dacă era nevoie de schimbarea agendei publice, el organiza – de obicei, la ora 19°° – o conferinţă de presă, lansa câteva atacuri politice şi în felul acesta, temele la talk-show-uri şi în presă erau deplasate spre declaraţiile sale”, afirmă Adrian Năstase în postarea intitulată „Schimbarea agendei publice”.

În opinia lui Năstase, subiectul „naşilor” CFR este o reeditare a temei „vameşilor plimbaţi cu elicopterul”:

„De când Traian Băsescu s-a ascuns la Cotroceni, operaţia asta este mai dificilă. Spre exemplu, zilele acestea, pentru a se îngropa tema stenogramelor lui Blejnar, s-au lansat din „depozite” subiecte diverse ţinute pentru a fi aruncate pe piaţă la nevoie: expulzări de terorişti, spioni de cupru, blatiştii CFR (pe modelul vameşilor plimbaţi cu elicopterul)”.

„Fraierii muşcă”, este concluzia fostului premier.